Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malinko z córcią wszystko O.K-TROSZKĘ TYLKO PODKASZLUJE ALE OGÓLNIE JEST DOBRZE.A co u Ciebie skarbie jak się czujesz i jak maleństwo ? , ;D no chyba juz nie takie maleństwo ;D- to już chyba spory dzidziulek ;D
LANA ano duza dzidzia i ciazy oj ciazy.Ja czuje sie dobrze tylko strasznie sie mecze dzis zmaiast pojechac do szkoly zostalam w domku.A jutro czas isc.Nie dawno odemnie i dzidzi poszedl brat i bratowa troche sie rozerwalam i pokrzyczalam na starszego brata
LILITH u mnie bez zmian a wrecz coraz gorzej z ta sprawa ale coz widocznie tak mosi byc
jeszcze raz dziekuje wam dziewczyny za slowa wsparcia , ta cala sytuacja jest bardzo uciazliwa , jednak mimo tego jeszcze bardziej nasz zwiazek zcementowala, nie podjelismy jeszcze ostatecznej decyzji co zrobic , zastanawiamy sie nad rozwiazaniem ewentualnym spotkaniem , choc tego wolalabym uniknać , rozklejam sie jak widze kobiete w ciazy , moze troszke z zazdrosci ze to jeszcze nie ja , zobaczymy jak sprawa sie potoczy Lilith nadrobisz , a dzidzia urosnie duza i zdrowa !!! Malinko , nie wiem o co chodzi ale zycze pomyslnego rozwiazania spraw!!!
malinko wiesz jeszcze tak rozmyslalam ze jak moze Wiktoria sie pojawi to bedzie sie zmieniac dzieciatko potrafi zdzialac cuda tak wiec jeszcze nie wszystko stracone
A mnie dzis od rana boli glowa
Oj urosly bardzo!!!!! sa tlusciutkie i nie sa juz lyse slysza otwarly oczka piszcza i chrumkaja! zaczynaja wybryki gryzenie itd sa cudne! a jaks ie wezmie na reke to taki puch!normalnie cudne futerko!! moze na zdjeciach ktore zrobie dzis wieczorem bedzie lepiej widac no i nie beda wtedy spac