• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
m.a.l.i.n.k.a ostatnio o Tobie myślałam... jak sobie radzisz... widzę że jest nie najgorzej... ból powoli minie... ale na to trzeba czasu...
a jak twoja kruszynka? kopie?
i widzę że masz pieska... to bardzo dobrze... to bardzo oddane stworzonka...
Wielkie buziaki... i pogłaszcz brzusio od cioci Ani...:)

axxa - nie łam się dziewczyno, są lepsze i gorsze dni w naszym życiu. Ja cały czas się złoszczę, że mój facet chce ze wszystkim czekać, a ja mam dość czekania, tym bardziej, że w moim stanie nie ma sensu czekać tylko trzeba walczyć puki jest nadzieja, a jej z każdym dniem mam w sercu mniej. każda z nas tu obecnych czeka z utęsknieniem na nowinę, że jest w ciąży, i co miesiąc wpisuje się na nowy wątek z nadzieją, że w tym miesiącu się uda. Dlatego mnie na takim wątku nie uraczysz, ja już takiej nadziei nie mam, bo moje słońce starać się o dziecko nie chce, więc nawet nie zaglądam na te wątki, bo i po co. Dziewczyny chcą jak najlepiej i czasem ważniejsze jest to że ktoś chciał dobrze, niż to jak mu to wyszło!
Buziaczki i pozdrawiam :*

Sol wszystko sie ułożyło... musiało...:):)
mam nadzieję że jednak twojemu mężczyźnie się odmieni... i jednak zdecyduje się na dzidzie juz teraz...
trzymam mocno kciukasy aby zmienił zdanie... wierzę w to że zmieni...

Witam Was moje kochane
byłam dziś u drugiego gina i miałam robione usg... macica na 100% pusta... lewy jajnik powiększony. Może to być jakaś cysta a może to być ciążą pozamaciczna. Wszysko wyjaśni się jak dostanę wynik Bhcg... Mam dzwonic o wynik ok 15...

Wiecie... wolałabym nie być w ciąży niż gdyby okazało się że to ciąża pozamaciczna :(

Acha, wczoraj zrobiłam kolejny test... negatywny

moniczko3 nie załamuj się może nie będzie tak źle
Pamiętaj że nadzieja zawsze jest
Przesyłam Ci dużo buziaczków i czekam na wyniki badań
Głowa do góry skarbie

Moniczko3 po to tu jesteśmy żeby się nawzajem wspierać ja wcześniej potrzebowałam wsparcia i też go od Was dostałam
tak więc trzymaj się kochana i zobaczysz że będzie wszystko ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry