reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH przejdzie ci napewno !! :) ale mozesz zapytac lekarza czy to faktycznie nie doprowadzi do jakiejs anemi.
Ja tez ci przesylam usmiechy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
LILITH slonko tak sie dzieje ... Twoj oraganizm ,nigdy nie wiadomo, kiedy cie zaskoczy, zwlaszcza u kobiety ciezarnej :) .... przejdzie Ci napewno, ale na wszelki wypadek zadzown do swojego gin, i zapytaj co robic ... buziaki i pozdrawiam :)

Oj anemie to niestety mam od poczatku ciazy ale o dziwo zelazo samo w sobie w normie:(:(
Tak wiec do niej jestem przyzwyczajona:):)

LILITH kotku ja dzisaj miaalm 38 sotpni i ledwo lazilam teraz mam 37 to od tych dziosel masakra.Glowa do gory pomysl ze to wszystko dla twoejj dzidzi a jak tam wybieranie imiona?

Malinko imie juz mamy:) Najprawdopodobniej Leah jak pisze na suwaczku:)
Bidulka ty jestes! idz z tym do denstysty albo cos bo jeszcze bardziej sie rozchorujesz!!!!!

Malinko a pluczesz moze Corsodylem te dziasla ?? moj mezus ma tez czasami problemy z dziaslami i Corsodyl mu pomaga :) Moze sprobuj :)

LILITH u dentysty bylam kilka razy to porpstu nawraca i juz . Ldniutkie imie

MONIqa do pukania mam DENTOSEPT niby troche dziala

KALLUSIA zel tez mam :) i to on naj pomaga bo wzad pekl i zostala tylko opuchlizna wygladam jak muminek :(

Brat z bratowa nas dzis odwiedizli i sie zemnie smiali :) wogole bylo super milo i mala byla grzeczna chociaz u wujka na rekach plakala :)

reklama
No Malinko ale ten cyas leci!!!
ja teraz nie wchodze na forum bo leze w lozku...jestem strasznie chora....niemoge sie pozbyc zadnym sposobem kataru-zatoki , i bolu gardla :(:( nie spalam cala noc:( Mala od tego kaszlu jakby mnije ruchliwa sie zrobila co mnie martwi:( wymiotuje znow non stop nawet po cherbatce z cyryna:(
mama nadzieje ze mi szybko przejdzie:(:(

a jak twoje dziselka? tak jak pisaly dziewczyny kup sachol on tez jest super!

Do góry