reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Lilith-tak bardzo się cieszę ,że dzidzia zdrowai pięknie rośnie-tylko pzostaje mi pogratulować-GRATULUJEEEEE!!!!-RODZICOM ;D ;D ;D Czekamy na zdjatka lub filmik :)

O rany ale mnie mdli strasznie mi niedobrze własnie zjadłam śniadanko i wszystko mi stoi w gardle -ale nie wiem czy to czasem nie znerwów przed odbiorem wyników :( :p

Sol!! i co?
lana ale jestem ciekawa co i jak!!bardzo mocno trzymam kciuki!!!!:):)
Malinko kochana ja po napisaniu tego poszlam nyny i teraz widze ze mam wiadomosc:(:( odpisze ci i mam nadzieje ze jakos uda nam sie zgadac:):)
choc ja teraz znow mam jakies zle humory i maluch ciagle glodny, a mnie znow ciagle niedobrze:(:(

Lana ja juz sie ciesze napewno Ci sie udalo ;D z gratulacjami jeszcze poczekam ;)
Ja niestety czekam juz chyba tylko na @ :mad: objawy jak co miesiac bola mnie piersi i pobolewa brzuch , nic nowego :(

Hej dziewczyny..
Dawno tu nie zagladalam...Miesiąc temu wróciłam do Polski ale niestety net bede miala dopiero w listopadziee:-(
No i zaczelam chodzic do lekarki- z tymi dziwnymi objawami...
Robilam bad na tarczyce-ale sa w normie, wszystkie sa w ogole w normie..
No i wyszlo ze chyba zapalenie jajnikow..i moze szpital-ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i za niedlugo dolacze do zafasolkowanych !!!!!!!!!!

reklama
Do góry