heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
u nas tez problem z przeczkolem czekamy od wrzesnia ubiegłego roku w kolejce lezy podanie teraz ponawiane i dostałysmy sie od lipca i juz mam w tym przedszkolu złozone podanie dla Szymka na przyszły rok. u nas tez koszmar z przedszkolami.
Ja to sie poryczałam jak wyszłam z tamtąd, wiem...jestem nienormalna ale poprostu sobie nie wyobrazam jak go tak rzucic na głeboką wodę i od razu na ok 9 godzin go tam zostawiac. Wyobrażałam sobie ze wpierw sobie pobędzie do 13 tej i tak stopniowo ale jak niby jesli musze pracowac na cały etat zeby miał jakiekolwiek szanse przyjęcia. W Wawie podobno 1\3 dzieci wogóle nie znajdzie miejsc
Zobaczymy jak to bedzie. Najgorsze jest to, że jak tylko mówie mu o przedszkolu, o dzieciach to krzyczy, ze on nie lubi dzieci i nie chce!! Masakra! Dlatego nigdy nie chciałam miec jedynaka a on juz sie zachowuje jak typowy jedynak i żadną siłą nie moge go przekonac bo obce dzieci sa dla niego jak jakies zagrożenie, nie wiem...boi sie ich czy cos

, a pracą męża. Trzymajcie kciuki bo umowę przedwstepną aneksowaliśmy juz do 30tego i narazie nie ma decyzji cały czas
Tymczasem mieszkanie, w którym obecnie mieszkamy juz jest prawie sprzedane i możemy tu mieszkać do konca maja. Nie wiem co bedzie jesli nas tak przekręcą w banku...znowu czeka nas tułaczka i to z długami
Mam jeszcze nadzieje, ze nie!!!