reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Nasze przepisy na dania dla dzieci

reklama
Robiłam dwie partie:jedna bez cukru, druga z niewielką ilościa cukru bo mama mnie nastraszyla ze mimo pasteryzowania sie popsuje.
Czas pokaze, mysle ze niewielka ilosc cukru jest ok, sa pyszne z cukrem jak i bez.
 
kasiawilde ja robiłam w zeszłym roku jabłka tak samo jak fikusowo tylko bez cynamonu i ostatnio otworzyłam ostatni słoik :-)
nic się nie zepsuło, wszystko zjedzone :-) teraz myślę, że jeszcze bym te jabłka mogła po duszeniu zblenderować to byłby większy mus :-)
 
Do góry