reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Przygotowania!!!

nie dawalam żednego zmiekczacza to fakt ale 2 razy plukalam i wszuystko zgodnie z instrukcją...
monia no co ty, czego sie wstydzić, same swoje tu:)

reklama
No to jestem zasoczona... Byłam przekonana, że dla noworodków i niemowlaków nie ma na rynku płynu do płukania - dopiero dla starszych dzieci.
Głupieję już od tego wszystkiego :eek:

Kotek ja sie zgodze z Esia! Nie powinno z tego co wiem plukac sie rzeczy dla noworodka. A swoja droga u nas zdjecie dzidziusia na opakowaniu ma prawie kazda firma jednak nie sa dla dzieci wiec naprawde zglupiec mozna.

Kotku doczytaj więc jeszcze dokładnie, bo może ten piękny zapach mieć szkodliwy wpływ, wiesz alrgiczny czy jakis, poza tym dzidzia ma inaczej wyczulony zmysł węchu i może ją to drażnić, u nas w brzuszku żadnych zapachów nie ma.

reklama
Znalazłam info, że można prać ubranka dla noworodków w Mleczku LOVELA (zawiera zmiękczacz).
Potem w normalnych zmiękczaczach (typu sensitive- z dzidziusiami na opakowaniu) od 1 roku życia.

Do góry