reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze Przygotowania!!!

reklama
To jest pokój naszego synka :-) sam wybierał wszystko i nwet nieźle mu to wyszło. Ma niebiański pokój. Na suficie świeciące gwiazdki, lampa niebieska z gwiazdkami i księżycem, a na firankach wisi słoneczko :-)

A żeby kupić wymarzoną lampę to pozbierał kaskę po całej rodzince :-)
I jak pojechaliśmy kupić i okazało się, że musi wydać wszystko co ma, to się rozpłakał. No i oczywiścia dziadkom zrobiło się żal i w dwa dni zebrał spowrotem okrągłą sumke :-D :-D :-D
Dzieci są sprytniejsze niż nam się wydaje :tak:

Urocze jest to co opowiadasz Jola:) przypomnij mi ile lat ma Junior? na prawde taki samodzielny?:)

Jacuś ma skończone 6lat i naprawdę potrafi wszystko sam sobie zrobić łącznie z kolacją gdy mama się źle czuje ( wtedy oczywiście na kolacje są płatki z mlekiem;-) ) i kąpiele też wziął ostatnio na siebie żeby mama nie musiała się nachylać :-D
A na zakupy to tylko z nim, co bym nie przymierzyła, to zawsze mówi że wyglądam prześlicznie:-D i nawet ostatnio odradził mi zakup zielonej spódnicy, bo nie będzie pasować do niebieskiej bluzki :tak:

Także życzę wam wszystkim takiego kochanego brzdąca :-)

Jolka111 to masz prze-uroczego synusia a teraz bedzie drugi dzidzius i napewno tak samo fajowy:-D

a nasze przygotowania dotarly do miejsca ze ostatnie dni jezdzilismy po sklepach i jak na razie jestem zachwycona :))) porownujemy firmy jakkosc ceny i jeszcze nam zostaly chyba 3 markety dla dzieci. poza tym u nas tydzien strasznych upalow wiec za duzo sie nie chce. byle do poniedzialku. ma byc chlodniej (zamiast ok 40st tylko 26st hehe)

reklama
a u nas brak dalszych przygotowan - jakis zastoj taki. ani z szafy malucha nic nowego nie kupilismy ani za wozkiem ostatnio nie latamy kurcze w sumie trza by sie zmobilizowac.... choc na wozek juz jestem napalona - Maclaren mx3. tylko kosztuje niezle bo az 700dolcow do tego siedzonko dla Cyrylki 100 i juz niezla sumka. zobaczymy wkrotce. a jak u Was przygotowania????? pokoje gotowe?

Do góry