Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ell nie wiem co ci napisac bo ja nie mam z nim takiego problemu - powtorze sie - sprawdz cz wszystkie czesc dobrze przylegaja - zwlaszcza nakladka masujaca musi byc dobrze zaczepiona tym kancikiem wystajacym na zewnatrz, poza tym piers trzeba tak ulozyc zeby dobrze przylegala no i koniecznie ten bialy zaworek od dolu - raz mi maz zlozyl bez niego i zanim zauwazylam to juz spanikowalam ze pokarmu nie mam...mi tez czasem troche kapie - ale sa to pojedyncze kropelki ktore zatrzymuja sie w tych miejscach do masowania, a wiekszosc trafia tam gdzie powinna - czyli do butelki albo woreczkaell pisze:Chyba będe pierwsza, która ponarzeka na laktator reczny aventu..... daje mi popalic, mam mnóstwo mleka, zalewam łózko itd, a gdy tylko chce cos odciągnąć to nici.... w ogóle nie ssie ten laktator, dwa mleko leci mi pod membrane masującą i wszystko się marnuje... chyba sobie na najblizsze 3 miesiace odpuszcze wyjścia bez Otylci... ale mam dosyć grrrrrrrr, jeszcze to wesele w sobotę i jak tu na nie pojsc, albo nie pojsc nie tlumacząc sie co i jak...fatalnieeeeeeeeeeee Juz nie wierze, że naucze się go obsługiwać![]()