reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Ola ma takie ciepłe bamboszki od kombinezonu. Myślę, że dopuki nie chodzi nie ma potrzeby zakładać jej butów. Podobno dziecko jak najpóźniej powinno je zakładać.

reklama
My mamy kombinzeon jesienny taki 'caly' i taki sam chcemy na zime i nie bedziemy butkow kupowac..
Mamy tylko takie old-stylowe robione na szydelku papucie - zakladam jak ubieramy dresik albo jak jedziemy samochodem, bo wtedy nie bede zakladac kombinezonu bo Matiemu bedzie ciasno...

A ja mialam sie zapytac o szaliczki,
zakladacie maluchom szaliki albo czy bedziecie w zime, bo ja sie zastnawaiam, sama nie lubie jak mi w szyje chlodno, a jak zalozylam kobinezon to szyjka troche na wierzchu....

ja poki co jeszcze nie zakładam szaliczka, ani rekawiczek..Klaudia kilka slicznych kurteczek..i poki co w nie ja ubieram..poza tym, pogoda na Dolnym Ślasku- cuudna!
acha- i nie zdazyłysmy sie pochwalic- Klaudka od niedzieli jeździ w spacerówce!:)

My mamy kozaczki...i juz terz niunia je nosi...i kilka innych par bucikow-trampeczek..

Kocham takie male butki...:-D :laugh2: :-)
a dla tych ktorzy nie widzieli zdjecie...;-)
P1010094.JPG

Aha szaliczka jeszcze nie mamy ani rekawiczek ale na dniach jedziemy na zakupy wiec cos moze fajnego znajdziemy...cale szczescie ze nie ma jeszcze mrozow..Ale za to wietrzysko jest straszne:szok:

My butki mamy takie materiałowe- jedne takie granatowe pluszowe babcia kupiła (jak wielka skarpeta ze ściągaczem) a drugie sztruksowe z H&M identyczne ma Olafek na zdjęciu w wAtku ze zdjęciami :)
A szaliczek i rękawiczki i owszem ale jeszcze nie wypróbowane...aż się boję jak pomyslę o nakładaniu Lolkowi rękawiczek...skoro na rękawy jest histeria

reklama
My mamy od tego sztruksowego kompletu z H&M czapę i rękawiczki i teraz żałuję że nie kupiłam butków :baffled: A swoją drogą wczoraj w H&M widziałam takie mini szaliczki dla chłopaków, ale u mnie na razie odpadają bo Kuba nie ma szyi:baffled:

Do góry