reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Uff .. dobrze ze my mamy chlpca bo przynajmniej zabawki nieco prostsze;-)
Ale jak dla dziewczynki to rzeczywiscie fajniutkie to ostatnie tyle ze rzeczywiscie niezle przestrzenie trzeba miec:-)

Sumka, mi też się podoba Twój pomysł z chodzikiem-jeździkiem. ALbo pomysł z psem, którego dzieciaczek się może trzymać. :-)To zdaje mi się Kasia pisała.
Parycja, podziwaim Twoje zorientowanie w świecie zabawek i gadżetów dziecięcych. Czuję się trochę jak wyrodna matka:-p
Żąchwik - ja też Cię witam.

ten wpis powyzej to sprawka Karolka u mamy na kolanach ;) chodziło o to że jestem za jeździkiem bo takie typowe chodziki są podobno niezdrowe-jest ryzyko że dzecko nauczy sie chodzić na palcach - bo własnie tam jest technika odpychania się a nie stawiania całego ciężaru ciała na stopach, no i nie uczy się przewracania-podnoszenia a to też ważne
Patrycja ale one chyba powinny być zrobione tak że nie będą lecieć do przodu?

własnie jest jeden klawisz który zmienia czcionke i ja nie wiem który, on też pewnie nie wie ale jak wali w klawiature to na niego często trafia!!! albo tez często zmienia mi wielkość tekstu- ja tez nie wiem którym to klawiszem i naprawiam zawsze w menu "widok" :)

Dziewczyny dzieki za trzymanie kciukow z Mateuszka sercem wszystko oki:))Jeszcze mamy przyjsc na wszelki wypadek na kontrole za pol roku jak jakas dziura sie zarosnie, wtedy bedzie lepiej widac..

zachwik
witamy:-):-):-)

Ja tez jestem przeciwniczka chodzikow, dziecko zle sie uczy chodzic i nie ma tej swiadomosci ze moze sobie upasc, bo cos je przytrzymuje...takie sztuczne te chodziki

a nawet nie wiedzilam ze takie popychadelka sa..sumka dobrze ze napisals
Patrycja - niezle zabawki wynajdujesz:)))
i jeszcze taz napisze, jak sie ciesz ze jestem nas tym forum z Wami dziewczyny:)))))
u czerwcowek jest fajnieeeeeeeeeeeeee:-):-):-):-)

reklama
No widzisz Aniu dobrze że wszystko z serduchem ok.
Baśka mój gargamel ostatnio też tak mi zmienił rozmiar trzczionki na forum, że myśłałam że już koniec :-) i jakim cudem udało mu się wkleić na wygaszacz tło z BB

Do góry