reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

O jejku! No to jazda! RObi wwrażenie. To Oleńka ma zapewniony przynajmniej polski i fransuski jako dwa języki ojczyste. Niezły start w życie. A niemiecki pewnie się sam gdzieś przyplącze. ;-)
A przeprowadzacie się w związku z pracą?

reklama
Sorry Cicha:zawstydzona/y: Czytałam wcześniej maila o Oleńce i mi się ponakładało... Jasne, że miałam na myśli Julka!
A co do przeprowadzek, krajów i języków, to przynajmniej Wam się nie będzie nudzić. ;-)

Cicha-Julien jak Papiez bedzie znal jezykow...super...tez bym tak chciala...U nas bedzie od 4-5 roku zycia angielski...A potem moze jeszcze cos dodatkowego...(?)

Mamusie zebaczy...:-) Czy podajecie juz witamine D z fluorem?My dzis z racji pojawienia sie zebow dostalismy zapisane juz witamine d wlasnie z fluorem...I jeszcze jedno pytanie ale juz do wszstkich mam -w jakiej postaci podajecie witamine D ? U nas od samego poczatku podajemy w tabletce ktora w kilka sekund sie rozpuszcza...do 10sek.Oczywiscie zawsze wtedy popija...ja podaje zawsze przed snem jak pije mleczko...Na poczatku bardzo sie balm ze sie zakrztusi....ale nigdy na szczescie nic takiego sie nie wydarzylo...:-)

Wojtek dostaje w kropelkach. Beznadziejna butelka, z której albo nic nie leciało albo 2 krople na raz. A miała być jedna. Teraz już lepiej leci. I 1 kropla na dwa dni, bo mu się ładnie ciemiączko zrasta.

reklama
Do góry