reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

ojej Calo...faszerujecie się troche tabletkami Ty i maluszek...

ale jak mus to mus!!!!

Zdrowie najważniejsze. A zawsze można sobie wmówić, że to cukiereczki

reklama
spoczko, 3 tabletki to feminatal, zelazo i kwas foliowy  ;D Czwarta to skladnik blon komorkowych (ten Ursofalk, zeby uszczelnic komorki watrobowe). A piata jest do du..y  :-[ (nie doslownie ;D)

Dziewczyny co ja teraz przeżyłam........ Tylko się nie śmiejcie.

Poszłam do sklepu po mięso do bigosu. Idę sobie zamyślona i rozkojarzona chodnikiem, a tu nagle jakiś facet by na mnie wpadł tzn. ja na niego. Podnosze oczy do góry a tu słuchajcie koleś w kominiarce, moro i z karabinem. Jak ja się wystraszyłam...........normalnie szoku jakiegoś ze strachu dostałam, aż mnie sparaliżowało. Dopiero po jakiś 2 sekundach się zorientowałam, że jestem koło banku i wynosza z niego pieniądze do samochodu a ten z karabinem to ochrona taka. Dziewczyny, normalnie jak mi z tego szoku wszedł ból w brzuch. Takie kłucie silne. Teraz już mi trochę mija ale boje się, że taki nagły szok mógł fasolce zaszkodzić. Ja się jeszcze nigdy w życiu tak nie przestraszyłam jak dziś. Jak zobaczyłam ten karabin.........

Poza tym ten koleś chyba się zorientował, że jakąś gapę wystraszył więc mógł chociaż jakieś przepraszam powiedzieć czy coś a on się na mnie gapił jak na jakąś Pier.niętą(sorki) :mad:. Jak ochłonę już to się będę z tego śmiać ale na razie to normalnie jeszcze do siebie dojść nie mogę. A jak on wyglądał, mówie wam normalnie masakra. Niedość, że miał mkominiarkę to jeszcze taki gruby kask na łbie. I weź się nie przestrasz. Mi juz całe życie przed oczami przeleciaało.......o matko ale się rozpisałam.

Lo matuuuus, Oliwierek. Z jednej strony smieszne, ale ja tez pewno malo bym nie umarla. Moja praca sasiaduje z NBP starym w Katowicach, obok wybudowali nowy i tez teraz jak czlowiek idzie to takie akcje sa, wyjezdzaja furgonetka, za nimi faceci z bronia i wjezdzaja w brame nowego banku. Ja ide drugim chodnikiem bo wole sie nie natknac na gostka w kasku ;D

Oj oliwierek ty to masz "szczęście" no ale z drugiej strony to uważaj bo Maluszek nie lubi żyć w ciągłym streseie hihihi
Co do tabletek to ja zajadam również folik i witaminki Feminatal mój gino powiedział ,że już pora go jeść ponieważ zimą nie ma świeżych owoców i organizm ich potrzebuje teraz podwójnie..a polecem branie ich również po ciąży z doświadczenia wiem, że po porodzie organizm jest osłabiony i w czasie karmienia piersią i należy kontynuować zażywanie witaminek....

reklama
Ja to w ogóle dzisiaj jakaś nieswoja jestem. Niedość, że przygody mam jakieś dziwaczne ;D to jeszcze rozpisuję poematy na forum i Was przynudzam. Chyba pójde już spać. Nie wiem, chyba mi coś odbija, ale jutro bedzie lepiej ;D

Do góry