reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Nemezis mi tez przykro z powodu Twojej babci. Trzymaj sie:))

Calo powodzenia w diecie, jesli znajde jakies przepisy z Twojej diety, to Ci przesle. Szukalas w internecie??

reklama
Szukalam w internecie, zakupilam mnostwo produktow i jem, jem i jem :) Jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zarejstrowalam sie na forum z celiakia i tam jest mnostwo przepisow. Pilnuje wszystkiego, dzisiaj zjadlam chleb bezglutenowy z dzemem jagodowym , potem z serem bialym, potem piers z kurczaka z ryzem opanierowana w make kukurydziana i bulke tarta bezglutenowa, wypilam melko sojowe i jest super. Aha i jeszcze rzodkiewka!!! :)
Zaraz zjem jabluszko. Aha i zjadlam zupke jarzynowa z kasza kukurydziana, cala kolorowa i zolciutenka od kaszki  :)
Zaczelam brac feminatal z powrotem i dzieciaczek zas je razem z mama  :)  :)  :)

Ps. Oczywiscie nie bylam w "wygodce"  ;D oprocz na siku  ;D

calo nospa jest naprawdę szkodliwa?
kurcze ale się wystraszyłam ja ją biorę 3 razy dziennie ze względu na poronienie zagrażające mam często skurcze
i bez nospy bym nie wyrobiła ale nie ma chyba innego leku w zamian

Ja tak slyszalam od bratowej. Ona jest teraz na poczatku 9 miesiaca i ma skurcze miesni lydek juz bardzo dlugo i lekarz powiedzial ze no-spy nie dostanie zas przepisal jej magnez 3 razy dziennie i jest dobrze.
KA milko widzisz, ze roznie lekarze zalecaja. Ja zawsze raczej staralam sie no-spy nie brac, chyba w czasie tego ostatniego okresu 3 miesiecy wzielam tylko 4 tabletki, mimo, ze mi tez macica rozciagala sie, ale to bylo do zniesienia. Wszystko zalezy od progu bolu. A ja nie wiem jak jest z Toba, moze lekarz zalecil ja z jakiegos innego jeszcze powodu.

jesli chodzi o tabletki..m ilekarz przed wyjazdem do Angilii nakazał łykac magnez 2 razy dziennie..i raz dziennie feminatal..a takze dokoczyc rozpoczete opakowanie folika..Nospe nakazał wykupic..i siegac po nia w razei skurczy.czy jakis bóli..ale czuje sie swietnie..nic mnie nie boli..wiec ie korzystam z nospy..azykolwie mam ja cay czas pod reką

Witaaaamy w Nowym Roku:):):)2006:)!!!

ale tu na forum pustki..u mnie tez dom jeze spi:/....idę na sniadanko:):):)

cześć dziewczyny wracam po długiej nieobecności...miałam 26.12. wypadek...tak nieszczęśliwe upadłam i złamałam sobie kości przedramienia tak źle ze lekarze odesłali mnie do Bydgoszczy do szpitala bali się podjąć jakichkolwiek roków ze względu na rodzaj złamani kości popgruchotane wisiały w skórze i ze względu na Maluszka. po godzinnej jeździe karetką, a myślsłam że z bólu będę wyć zrobiono mi RTG musiano i na salę operacyjną pod całkowitym znieczuleniem 2,5 godz. złożono mi rękę za pomocą drutów, jednak na powtórnym RTG stwierdzono ze muszą jedną kość poprawnie ułożyć i znowu na 0,5 godziniki na salę. Ból okropny, naprawdę wolałabym rodzić niż przezywać to po raz kolejny...05-01-2006 mam mieć zdjęte szwy mam ich 12 i założony jakiś oddychający gips na 12 długich tygodni!!!!nie wiem jak to wytrzymam, zrobiono mi USG I Z Kruszynką jest wszystko dobrze...był nawet za bardzo ruchliwy zapisano mi 3*1 neo-spe to mnie uspokoiło..chociaz przekonam się tak do końca 13-01 mam wizytę u mojego gina..nadal bardzo boli najbardziej ból dokucza w nocy nie mam jak się ułożyć,,,to jest ewa ręka na wznak to mnie strasznie bola plecy..na prawym boku nie mogę usnąć koszmar!!!!jeszcze długa droga przede mną...no i brzuszek przeszkadza mi...jest już całkiem spory...pozdrawiam..

Olu pozdrawiam cie bardzo mocno, widzę że miałaś niezłą jazdę. Najważniejsze ze z maluchem wszystko ok i mam nadzieje że z ręką też bedzie wszystko w porządku. Najwazniejsze że pozbędziesz sie gipsu przed porodem.
Trzymaj sie cieplutko :) :) :) :) :)

reklama
Olu -witaj..tak bardzo mi przykro, ale całe szczescie z Dzidziusiem w porzadku..badz dzielna!!!

Do góry