Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
nie no, takie to wyłącznie chłopackie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Mowie nie mam pojecia bo ona przychodzi jak my spimy...na co Noemi"ale ja wiem,wiem bo Bog mi dal ta mysl do glowy"
  Mowie nie mam pojecia bo ona przychodzi jak my spimy...na co Noemi"ale ja wiem,wiem bo Bog mi dal ta mysl do glowy" 
 u nas rozmowy głównie na tematy chłopackie, czyli śrubki, "siugompenty" smary glizdy i błotko
 u nas rozmowy głównie na tematy chłopackie, czyli śrubki, "siugompenty" smary glizdy i błotko

ta dziewczynka to chyba takie ciepłe kluchy (tak sądzę z opowiadań, no i dzwoni co chwilę do mamy z każdą pierdołą), a właśnie takie dzieci zwykle padają ofiarami tego typu zachowań. Dlatego właśnie staramy się tak Martę wychowywać, żeby była odważna i pewna siebie, ale nie zadziorna, no i oczywiście żeby miała do nas pełne zaufanie, i wiedziała, że ze wszystkim może do nas przyjść.
 ta dziewczynka to chyba takie ciepłe kluchy (tak sądzę z opowiadań, no i dzwoni co chwilę do mamy z każdą pierdołą), a właśnie takie dzieci zwykle padają ofiarami tego typu zachowań. Dlatego właśnie staramy się tak Martę wychowywać, żeby była odważna i pewna siebie, ale nie zadziorna, no i oczywiście żeby miała do nas pełne zaufanie, i wiedziała, że ze wszystkim może do nas przyjść.