Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agga1979 a jak długo chcesz jeszcze pracować? bo ja mam w planie do końcówki maja

więc podeszłam do tej obsługi klienta i pytam
i mówi
podziękowałam panu a jakaś starsza mocherka drze się " a pani co ?! ja tylko z jednym chelebem stoje !! " a była 2 albo 3 od końca ;-) ja jej pokazuje do góry palcem i mówie " to jest kasa uprzywilejowana " ktoś ją tam zamknął i powiedział że ja jestem w ciąży , a pan który nam ustąpił mówi do swojej żony " no my też w sumie tutaj tak staneliśmy , a nic nam nie dolega .... nie powinniśmy tu stać
i poszliśmy i B. mi mówi że ta pani z obsługi kilenta (a mieliśmy ją za plecami) mówiła do koleżanki " jakoś nie wyglądała na bardzo zmęczoną " na co jej koleżanka " no ale po coś ta kasa jest więc się należy jak kobieta w ciąży jest " a ta drugia " no ale jakoś chyba ciężko to jej nie było " kuźwa...jak bym to słyszała to bym jej coś odpowiedziała !! Głupia pinda !! będzie kiedyś w ciąży to będzie wiedziała :/ co z tego zę nie wyglądam na mega ciąże ,bo mam tylko brzuszek ....ale do cholery po coś te kasy są i po coś z nich się korzysta 

mówie Wam...porażka ...