reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jak mnie wczoraj położna zmierzyła - 135cm w pasie :szok: nie długo to będę miała tyle co wzrostu:dry:

reklama
o a to moje brzuchatki... zauważyłam że brzuch mi chyba dużo nie urósł, ale macica się podniosła bo pod cyckami więcej ;)
i może coś tam na zamknięty wrzucę ;)

11111.jpg

cudne brzuszki dziewczyny:):)
nadalko a Twój to już chyba nie rośnie tylko własnie jakiś taki okrąglutki się robi:) taka kuleczka:)

nadalko- tak się zaokrągla Igusia:tak: ponoć na tym etapie dno macicy znajduje się około 13 cm od pępka, więc praktycznie u mnie pod samymi żebrami, niebawem brzuszek będzie schodził nam w dół:tak: miło, bo będzie można oddychać normalnie, ale za to znowu z sikaniem problem wróci...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry