reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja się już nie ważę :no:
puchnę teraz ostro, a już niewiele zostało, co będzie to będzie, czuję, że po porodzie sporo spadnie ;)
piękne brzuszki dziewczynki :)

reklama
I mój bebzol skończony 35 tydzień i ...JUŻ 9 na plusie :szok: w szoku jestem bo stanęłam na wadze:) Ale nic dziwnego skoro 5 tydzień już leże i jem i jem i jem ;)

Załączniki

• 34t6d (6).jpg
    34t6d (6).jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 94
dziewczynki śliczne, zgrabniutkie brzucholki:tak: i gdzie tam te kilogramy dodatkowe sie pochowały to ja nie widze nic:tak: no chyba, ze przed ciąża wagi wskazywaly ok 45 kg, bo inaczej to ja nie wiem ... zawyzone wyniki jak nic :) a wy wszystkie wygladacie jak "dziewczyny z żurnala" :tak::) ahhhh tez tak bym chciala.... ale to bylo jakies 4 lata temu :):zawstydzona/y:

Ania-aneczka - słodki brzuchol a +9 to tak jak u mnie ale my jesteśmy drobne i to bardzo ładny przyrost wagi wcale nie taki duży :tak:.

Ja się trochę obawiam jeśli chodzi o wagę dziecka bo Franek 3 tyg przed terminem czyli w 37 tyg ważył 3570 i z taką wagą się urodził :szok:. Myślicie że jak tym razem będzie bez komplikacji i donoszę do terminu to uda mi się urodzić 4 kilogramowe dziecko? Trochę się tego obawiam a póki co Emilian idzie podobnie do Franka wagowo :baffled:

Anula...mało przybrałas na wadze:D... Gratulacje!...śliczny domek Emilki:D
Dziś weszłam na swoją i półtora kg więcej niż wczoraj...hehehe.. woda pewnie...Wczoraj prawie 15 plus a dziś 16,5...Tia...
Jakaś podziębiona sie czuję...hmm

Betunko nie mam pojęcia:) Temat wagi dziecka i jego przyrostu nadal zostaje dla mnie tajemnicą...hmmm

Ania ślicznie wyglądasz :-)
Animatki ja myślę, że to +1,5 kg to woda i takie tam ;-) przynajmniej zawsze tak sobie tłumaczę :tak: i faktycznie po 2 dniach normalnego funkcjonowania wszystko wraca do normy :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry