Dziewczyny brzuchy super! Nadalka faktycznie masz co nosic, ale plus taki, ze wszystkow brzuszek. Nie martwcie sie kilogramami, ja w 2 tygodnie przytylam 3 kilo i az uwierzyc nie moglam, ale na tym etapie to dzidzius i reszta, a poza tym woda zatrzymuje sie w organizmie i mam sie nie przejmowac. Faktycznie pije jak wielblad, wiec cos w tym musi byc.

. W pierwszej ciąży przytyłam 16-17kg, zaczynałam od 50-52 kg skończyłam na 68kg. Tydzień po porodzie weszłam na wagę, licząc, że jakieś 8 kg ze mnie zeszło,a ważyłam 65kg!!! Poryczałam sie oczywiście. Potem karmiłam i kilogramy ładnie już schodziły. Doszłam już do 55kg i na tym w sumie chciałam zostać bo czułam sie dobrze
. ALe po odstawniu Małej od piersi kg powolutku zaczęły wracać. Skończyłam na 60kg. Rok temu w lutym niestety miałam wypadek, skończyło sie na szczęście tylko na złamanej nodze, ale że w tym czasie z innych problemów zdrowotnych byłam zmuszona łykać sterydy w ciądu 1,5miesiąca przytyłam 6kg
!!! Do października udało zrzucić sie tylko 2 kg
no ale co zrobić. A jeszcze te rozstępy! Całe poślady mam popękane! no i trochę na biodrach ale myślę że ładny tatuaż to zamaskuje:-) kocham tatuaże
aaaa i jedno co robię tak dla własnego spokoju ducha ważę się tylko u lekarza

i można przytyć 1/4 swojej wagi..