• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DariaN
user-online.png
duzy i slooooooooooooooooodki :-):-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny.To i ja dodam fotkę mojego brzuszka.Zdjęcie ponad tydzień temu robione.

P3040749.jpg

Pozdrowionka :-) obwód brzuszka w najszerszym miejscu to jakieś 102cm

Daria, Lilly słodkie brzuszki :))

ehhh teraz jest najfajniejszy moment:-) Brzuszki widać, ale one nam jeszcze w niczym nie przeszkadzają:-):-) bo potem:szok::szok::szok::szok::-D:-D założenie buta u mnie polegało na podłożeniu nogi M., bo ja nie dawałam rady:-D:-D:-D

teraz będzie łatwiej, bo jakieś balerinki i hejaaaaaa :-D:-D a zimą założyć kozaki w 39tc to:szok::szok::szok::szok:
:-D:-D

Dzięki dziewczyny :tak: A jak tam wasza waga i obwód brzuszków? u mnie 10kg do przodu i na razie od dwóch tyg waga stoi w miejscu,ale to pewnie cisza przed burzą :-D:-D:-D

u mnie 2,5 do przodu (nadrobiłam w ostatnie chyba 2tyg ;-) )
obwód w pasie 93cm , w biuście też gdzieś tyle wyszło jak się mierzyłam w koszulce i staniku ;-)

reklama
Mój brzusiu ma 102 cm :), a w biuście boję się mierzyć, bo przed ciążą miałam 104 i na serio troszkę się boję co to będzie później...
A co do wagi to się ruszyło, i dobrze, bo się martwiłam, że stoi w miejscu, i jesteśmy 5 kg na plusie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry