reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mela no właśnie waga tyle wskazuje, lekarz krzyczy na mnie że za dużo przytyłam, a ja tez sie go pytałam w którym miejscu jak patrzy na mnie bo ja nie widze, nie wiem może wody mam tyle w sobie bo nogi mam takie napiete a raczej skóre na nogach, no ale tyłeczek jest większy troszkę, boderka nazbiera sie:-) tylko od tej wagi trzeba odjąć mała która waży, wody płodowe i łożysko odrazu sie zmniejszy:-D

Ja ostatnio jak się ważyłam to mi wyszło 16 kg, ale zupełnie tego po mnie nie widać. Najbardziej urosły mi piersi, pupa się powiększyła i sporo uda przybrały. W obwodzie brzucha mam 105 cm, ale mam też bardzo wyraźnie zaznaczoną talię. Nawet mój B. powiedział dziś tak z niczego, że bardzo dobrze wyglądam i mam się wagą nie przejmować bo nic po mnie nie widać ;-)

Dziewczyny super brzuszki.
ja się wczoraj ucieszyłam bo w 3 tyg przybyło mi tylko 1,5 kg, biorąc pod uwagę moje ostatnie obżarstwo to była mila niespodzianka, na wadze 62 ;)

Hej. Chwalę się i ja. to Ja i Antek w 50 dni przed porodem:-)
1.jpg 2.jpg

reklama
Dziewczyny Pięknie wyglądacie :-)

SPA56575.jpg To i ja się pochwalę :) Ja i Jagódka w niedzielę, czyli 35 tc i 1 dz :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry