reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

kurcze cos sie link nie chce wkleic. w kazdymbadz razie tam gdzie mozna sie zarejestrowac o ten poradnik zywienia, tam jest taka zakladka Dla Ciebie i Kartki Internetowe

reklama
Zdrowych Spokojnych Wesołych Świąt Dziewczyny :tak:

My wrócilismy od mojej mamy jutro wizyta u teściowej:-p:tak:Potem wkleję pare fotek ze świąt:-)

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08

Widze narazie przewaga mężczyzn:-) sierpień kipi testosteronem :-p:-D

No to Natalia zycze udanych odwiedzin, my bylismy u tesciow na wigili, i wrocilam z wielkimi nerwami, dziecko plakalo bo zmeczone, spac chcialo i troche w szoku bo nowe miejsce a te ciotki i dziadki mi go nosily i nosily i nosily, bo maly plaze to go trzeba nosic, do domu chcielismy jechac to takiej nam awantury tesciowa zrobila, i zeby nie sklucac towarzystwa znosilam to wszystko,ciagle malego przy cycu mialam, ale maly nerwowy teraz, szok biedny przeszedl.Nigdy wiecej takich imprez :no::no::no:
Teraz juz siedzimy sobie u nas w domku, odwiedzaja nas przyjaciele Carlo.
Jeszcze raz WESOLYCH SWIAT:tak:
Kira ostatnim razem zapomnialam o wpisaniu sie na liste:zawstydzona/y:,juz sie wpisuje

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08
Luxik-Tomasz 13.08

Kurcze juz 3 dzieciaczki z trzynastego:szok::-D

Luxik - strasznie współczuje tych stresów. Niestety ciotki i teściowe zawsze lepiej wiedzą czego naszym dzieciom trzeba.
Ja ostatnio też sie denerwowałam, bo teściowa koniecznie chciała Filipka ponosić i mój psiak zaczął ją zaczepiać (generalnie tego nie robi, ale ona mu na to zawsze pozwala i on stwierdził ze jak zawsze może to dlaczego teraz nie?). Teściowa zaczeła wrzeszczeć piskliwym głosem - no i dziecko przerażone zaczęło płakać, ale to tak na maksa. Jak podeszłam po niego, to zaczęła z nim uciekać dookoła stołu i trząść nim żeby sie uspokoił (tak góra dół bardzo szybko - bo tak sie kiedyś dzieci uspakajało), normalnie niemal siłą go zabrałam, i ledwo uspokoiłam, taki był roztrzęsiony - jeszcze długo po tym szlochał. Najgorsze to było to że jak już sie uspokoił, to ona przyszła i mówi że ona to nie wiedział że on tak sie wystraszy jak ona krzyknie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ehhh, ciągle sie tu ostatnio na nią żalę, ale szkoda mi męża tak mu ciągle na jego mamę narzekać :baffled::confused: i to jeszcze przy świętach:-(

biedne te dzieciaczki tyle musza przejsc w swieta, my chcemy dobrze a one nie rozumieja takiego nowego zamieszania. u nas tez wczoraj byl placz. bylismy u cioci i tam oczywiscie duzo ludzi, kazdy nosic chcial, mala pakala bo spac juz chciala a wypuscic nas nie chcieli. Ale i tak jestem z niej dumna bo sama ledwo znioslam ten kolowrotek a Zuzia dzielnie sie trzymala. Dzisiaj juz siedzimy w domku i wszyscy sa zadowoleni.:-) Dobrze ze Wigilia byla u nas bo mala strasznie marudna byla tego dnia i wlasciwie to dla mnie zaczela sie jak poszla spac:tak: ale sie objadlam, mniam mniam, bedzie co spalac po swietach.:-)

Nie wiem czy nie popelnie gafy ale zdaje mi sie ze Edyta ma dzis slub:-) takze Edytko wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, zeby Wasze zycie bylo zawsze uslane rozami:-). Duze buziaczki

czesc
naszemu maluchowi tez swieta jakos sie nie spodobaly:tak:poza czasem kiedy spi jest na rekach:baffled:jeczy, gryzie i co tylko:baffled:powoli nie mam juz sily:-(a zebow nadal nie ma:no:a zlosc niesamowita:wściekła/y:no coz przekonalam sie na wlasnej skorze, ze z dzieckiem nigdy nic nie wiadomo i nic nie mozna sobie zaplanowac:-(mialam odpoczac a jestem jeszcze bardziej zmeczona...moze za rok bedzie lepiej;-):confused:

Hej dziewczyny :-)
święta święta i właściwie juz po świętach :szok:

Przede wszystkim chciałabym złożyć najserdeczniejesze życzenia Edycie80 z okazji dzisiejszego ślubu :tak: Edytko wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń na nowej drodze życia :-):tak::-D oraz Oleńce z okazji chrzcin żeby była zdrowa przesypiała nocki i dała mamie spokojnie pospać :tak:

U nas święta minęły spokojnie :tak: mały był super grzeczny mimo wieu nowych osób zachowywał sie rewelacyjnie :tak: uśmiechał sie, gadał, pozwalał sie nosić na rękach a potem cichutko sobie zasnął w bujaczku :-D idealne dziecko :tak:
No i musze sie pochwalić że ostatnie 3 noce są super! tylko jedna pobudka na jedzonko i tak jmały zasypia o 19.30 pobudka o 2.30 i potem koło 8 rano czyli extra :tak: jestem wyspana, wypoczęta i oby tak już zostało :-D

A teraz dopisze sie do listy i jeśli pozwolisz Luxik przesunę ciebie w odpowiednie miejsce (bo dopisałaś sie na końcu) żeby było poukładane datami urodzenia naszych pociech :tak:

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
Luxik - Tomasz 13.08
Raabit - Maciuś 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08

Edyta mam nadzieje że ślub i chrzciny Oleńki sie udały i nie było stresów :-p:-) teraz pewnie weselicho :-D:tak:GRATULACJE:-D

U nas świeta u mamy i dzis u teściów ok na szczęście:-)Piotrek dostał misia i bajki no i grzechotke taką grającą:cool2:

Brawa dla Maciusia za super nocki

Jutro chcemy iść zaklepać jakąś date na chrzest...i jeszcze idziemy na szczepionke mam nadzieje że kolejek nie będzie

reklama
U nas świeta jak najbardziej ok,Adaś uwielbia byc u rodznki i jest grzeczny i szczesliwy:-)
Raabit-gratulacje dla Maciusia-u nas bez zmian:dry:
Natalia i Edyta-duzo szczescia na nowej drodze życia.Miłosci,wytrwałosci,zrozumienia i przyjazni w waszych rodzinach:tak:
Mrozik,Luxik-ogromnie współczuje takich akcji rodzinnych:(

Do góry