reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Jaka cisza tu dzisiaj:baffled:

dzisiejszy dzien byl wykanczajacy:-(,maly albo plakal albo spal ale tylko z cyckiem w buzi:szok:, pierwszy raz tak, jak odchodzilam to plakal, wydaje mi sie ze po tej naszej "cudownej" wigilii mu jeszcze zostalo, a po drugie zjadlam troche rzeczy ktore nie powinnam i o to efekt, nie mam na nic juz sily:no:, moi chlopcy juz spia ,zrobilam sobie meliske i relaksuje sie troche przy muzyce.Ciekawe jaka nocka dzisiaj bedzie:confused::baffled:

Karolki
nie wiem czy dobrze zrozumialam, to chrzciny Karolka?? jesli tak to jak najbardziej pozytywnej imprezki ci zycze;-)

Kira
a czy twoj maluch sypia z wami w lozku, czy sam w lozeczku?bo jak nie to moze brakuje mu ciebie, przytulenia, a jesli tak to na pewno zeby, skoro wszystko inne wykluczylas.Wspolczucia dla maluszka i mamusi:-(

Edyta... no sliczna panna mloda, bardzo ladnie razem wygladacie.

Kobitki czy wy tez tak jak my zostajecie w domciu w Sylwestra?Jak to u was bedzie?

reklama
Natalia - duzo radosci i milosci i pociechy z meza i Piotrusia Ci zycze, zebyscie razem szli przez zycie bez przeszkod.
Edyta - nawet nie musze pisac jak swietnie wygladalas
karolki - mam nadzieje ze Karolek polubi na nowo jazde samochodem i udanych chrzcin.
Kira - wspolczuje nocek, moze sprobuj z tym spaniem razem, teraz nasze dzieci sa juz takie cwane ze wiedza jak sie domagac bliskosci mamusi. A jak nie to pewnie zabki, tak to juz jest ze jedne dzieci przechodza bezbolesnie a inne cierpia:no::baffled:. Mam nadzieje ze szybko wyskocza biale perelki.
kozica - my tez dajemy zupke, jarzynowa z bobovity, sama nie robie narazie bo w tych sloiczkach to i troszke oleju jest(chyba oleju) a oni wiedza co tam wlozyc wiec narazie sobie odpuszczam gotowanie, zreszta taki sloiczek mamy na 3 dni to i koszt narazie nie tak wielki. U nas tez bez problemow, mi ta zupa smakuje wcale:no: a Zuzia sie zajada:tak:
luxik - my tez chyba zostaniemy, chcielismy zrobic w domu mala imprezke ale stwierdzilismy ze lepiej jak ten sylwester spedzimy tylko w 3, bo niewiadomo jak Zuzia bedzie reagowala na huk petard i wogole halas sasiadow:-) Troche mi smutno ale jeszcze wiele Sylwestrow przed nami:sorry2:

to ja wkleje fotke ze slubu który był wczoraj minąła błyskawicznie i nawet mnie tak nie zestresował a Piotrus był grzeczniutki na szczescie:-)

Madzia nie mam pojecia hehe moze rzeczywiscie gdzies sie spotkałysmy np w przychodni :-)bo w Byd mieszkam od sierpnia dopiero;-) na Błoniu...

Natalia super wyglądałaś:tak:
Dziewczyny miałyście po części racje:tak:
Adaś ze mna spal ciurkiem 5 godz-kurde,co jest z tym jego łóżeczkiem:baffled:dzis od razu go polozylam do nas i spi juz 2 godz:confused:

Kira z łozeczkiem Adasia jest pewnei wszystko oki, tak samo jak z łozeczkiem mojego Szymka, poprostu ja sobie mysle ze te nasze dzieciaki robia sie coraz sprytniejsze:tak: i wiedza ze z rodzicami w lozku lepiej :-D :tak: Nasz od paru tygodni po karmienu ok 4 i odlozeniu do lozeczka potrafi nawijac do sufitu lub raczek nawet pol godziny, a robi to tak glosno ze ja nie zasne, oczywiscie gada tak dlugo az go wezme do nas, a potem po minucie juz spi :-)
A tak powaznie to juz tez mnie zaczynaja meczyc te nocne karmienia bo jest ich zawsze 2 a nie raz 3:-( Jakos nie wyobrazam sobei jak pojde do pracy i bede miala wstac o 6, przeciez ja bede wiecznie niewyspana:-(

reklama
Do góry