reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Mrozik za rok juz napewno bedzie lepiej;-)My planujemy juz na 100% gdzies wyjsc.

A ja mam pytanie, jak przyrzadzic marchewka malemu?gotowac najpierw tak dlugo az bedzie miekka i potem zatrzec , czy surowa starta?, czy najpierw zetrzec a potem podgotowac???

reklama
Mój mały ostatnio zaczyna ryczeć w momencie gdy zakładam mu rękawki od kurtki bądź kombinezonu. Poza tym od trzech dni mam problem ze spaniem. Najlepsza metoda żeby zasnął to wyjść z nim na spacer.. W domu potrafi nie spać i cztery godziny, oczy mu się zamykają a na sile walczy. Wczoraj popołudniu przytuliłam go w końcu do cyca i zasnęłam z nim. Dzisiaj znowu marudzi.

witajcie dziewczynki:-)wszystkiego najlepszego w 2008 roku:tak:
my jutro idziemy na szczepienie i ciekawe czy nasze zabki sa nadal aktualne:-D:-D:-Dale po zachowaniu Karola mysle ze sa:dry:mrozik u nas tez z kupami inaczej od ponad 2 tyg:baffled:jest duzo wiecej:tak:wiec chyba cos w tym jest ze przy zebach sie zmienia:confused:
zapytam od razu o szczepionke na rotawirusy bo chyba sie zdecyduje po tym jak kiedys widzialam biedne dziecko odwodnione na izbie przyjec:-(
Karol zostaje z babcia w najblizszym czasie bo mama musi ratowac swoj kregoslup - czeka mnie rehabilitacja:-:)baffled:jutro mam wizyte u lekarza.

hejka kobitki :) dawno mnie tu nie było poniewaz przeprowadzilismy sie w Anglii do innego miasta i nie bylo netu. teraz przyjechalam do Polski z Xavierkiem na kilka miesiecy i chcialam sie zapytac jakie jest mleko najlepsze, poniewaz musze zmienic dla malego. Slyszalam ze bebiko czy jakos tak jest dobre ale nie wiem czy o prawda. niedlugo pokaze Wam swojego maluszka :) w tym tyg wstawie foty :)

czarnula bebiko jest dobre jak mały nie ma alergii to chyba nie ma znaczenia jakie mleko podasz, mnie lekarka na początku polecała Enfamil ale mały ma alergię i musiałam zrezygnować

kira już znalazłam ten wątek z datami urodzin, sorry ale wcześniej tam nie zaglądałam....i dlatego skopiowałam te daty....

uuu to widze że sporo maluchów jutro idzie na szczepienie...:tak:ale sie złożyło...ciekawe jak bedzie z wymiarami naszych bąblów:-p:-)

Luxik ja w gazecie dzieciecej czytalam o marchewce tak: pokroic w plasterki, zalac woda do wysokosci marchewki, gotowac do miekkosci, zmikoswac :tak: Ale uwazaj z marchewka, bo ona dziala zatwardzajaco, i podawaj ostroznie, bo ja tak wlasnie zalatwilam Szymcia, ze biedak caly dzien cisl kupe :-(

Kozica nie ma sprawy;-):-)
Czarnula-powiem Ci ze jednak jest róznica jakie mleko podasz ale niestety metoda prób i błedow:no:Adas jest uczulony na Bebiko i Bebilon,po Nanie boli go brzuszek,dobra byla Humana ale jak na zlosc ciezko ją znalezc wiec nadal pijemy Bebilon Pepti-na recepte
Alergia na bebiko objawiala sie tym ze 5 min po jedzeniu Adas ulewal,strasznie duzo i mialo to silny zapach wymiocin,meczylo to jego,mnie,i wszystko mialam zarzygane:baffled:taki jest objaw alergii pokarmowej-wiec dowiedzialam sie tyle że ja ma,tyle ze to nie skaza bialkowa:dry:
Ja tak tylko na chwilke wpadam bo mamy juz klucze i pakujemy sie:dry:ciezka sprawa,dlatego malo czasu mam,ale czytam:tak:

reklama
Do góry