A u nas cos dziwnego sie ostatnio dzieje, Zuzia wcale nie chce cycusia, jak ja biore zeby pojadla to popije troche i kreci sie i jak jej nie posadze zaraz to placze. Wydaje mi sie ze interesuje sie tak wszystki dookola ze cycus juz nie jest jej calym swiatem
A mi tak przykro
I wogole teraaz to tylko jedzonko i papa a wczesniej to potrafila tak wisiec na cycku jak jej sie nudzilo, teraz tylko do spania jeszcze podyda a takto to zabawki i zabawki
No ale niech poznaje swiat, jakos to zniose
.
A wlasciwie to mam pytanie, jak karmicie co 3 godziny to rozumiem ze z jednej piersi a za 3 godziny z drugiej czyli jedna piers co 6 godzin? Bo ja do tej pory karmilam czesto a teraz jak mala tak nie chce czesto to chodze jak balon.
Kozica - gratulacje dla nowej mamusi i nowej cioci
Madziara - mi tez sie tak z tymi zebami nasunelo na mysl, moze dlatego tak placze, chociaz ty masz pewnie doswiadczenie i wiesz jak to jest, no ale kazde dziecko inaczej przechodzi

A wlasciwie to mam pytanie, jak karmicie co 3 godziny to rozumiem ze z jednej piersi a za 3 godziny z drugiej czyli jedna piers co 6 godzin? Bo ja do tej pory karmilam czesto a teraz jak mala tak nie chce czesto to chodze jak balon.

Kozica - gratulacje dla nowej mamusi i nowej cioci
Madziara - mi tez sie tak z tymi zebami nasunelo na mysl, moze dlatego tak placze, chociaz ty masz pewnie doswiadczenie i wiesz jak to jest, no ale kazde dziecko inaczej przechodzi