edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Naur moja córcia też od 4 dni ma problem ze zrobieniem kupki. Wczesniej robiła czesto i te stolce były takie dość luznawe. A teraz niewiem co jest też własnie pryka non stop narazie pomagam jej i przyciskam nózki do brzuszka i wtedy robi i ta kupka zmieniła nieco konsystencje wyglada jak ciasto nie ma rzadnych grudek nic. I dziwi mnie to ze ona nie potrafi tego wypróznic. Nie chce jej wkładać termometru bo pamietam jak syn miał tez takowe problemy to pozniej w ogóle nie mógł robic sam tak sie przyzwyczaił. Akurat mam w zapasie Lakcid bo syn dostaje wiec mzoe tez jej podam tylko powiedz mi jak jej dawkujesz całą ampółke na raz czy na dwa razy po pół?

to każda nastepna skojarzona tez jest płatna tak samo pneumokoki(u nas 280)
tylko troche mie przeraza tyle szczepionek w jednej bo to obciążenie dla organizmu...
. Zawsze robił 1 dziennie, koło 7 rano, a wczoraj jak mu wymasowałam brzuszek, to 3 pod rząd zrobił
w aptece babka mi powiedziala ze mam wywalic sudocrem i sypac małą mąką ziemniaczaną,no i fakt juz byl moment ze prawie zniknęło,ale mała tak czesto sadzi te kupy ze znowu ma troche czerwoną i znow musze z tym walczyc:-(no i jesczze na dodatek wysypało jej buzie potówkami:dull:
i jest narazie z pupą spoko...a o krochmalu mi mama mówiła ze przy odparzeniu rzeczywiście pomaga(no i wietrzyc tyłeczek)