reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Wiki to ma pomysły :-) fajnie się tego słucha ale w rzeczywistości to już chyba nie jest tak wesoło co?

Kuba bajek nie ogląda, jedyne co to lubi " Jaka to melodia?" ale teraz w wakacje nawet tego nie oglądamy. A tak to TV go nie interesuje, reklamy owszem ja myślę że to dlatego że tam się szybko obraz zmienia i wiele się dzieje i to jest ciekawe.
Edyta co do gryzienia w piersi to nie mam pojęcia bo nie karmie.

reklama
Ewelia-Znam to uczucie jak dziecko powie pierwszy raz mama.Alunia mama powiedziała już dawno a tata nie chciała i dopiero niedawno jej się udało.
Ala jak się nauczy jakiego słówka to wtedy gada jak na kręcona dzień lub dwa,a potem już normalnie.
A miałam jeszcze napisać że Alunia posyła buziaczki na razie bez rączki tylko tak słodko cmoka.
Czy wasze dzieci jak coś zrobią i się je za to pochwali to cieszą się niemiłosiernie.
Edyta-Ala ugryzła mnie tylko raz,na szczęście już nie karmię i nie wiem jakby to było teraz.

A tak z innej beczki to widzę że wątek urodzinkowy zanika,chyba wszyscy czekają na roczek.

Ostatnia edycja:
edyta niesamowity filmik, a Olenka to taka przytulanka o "wielkim" malym serduszku ;-) jestem w szoku ile ona juz potrafi, no moj Kuba przy niej jest z lekka "cofnięty", muszę się za niego wziąść :-D, a moze to przez kontakt z Maciusiem szybciej się rozwija???

Nata - myślę, że tak. Kontakt z innym dzieckiem zwłaszcza starszym bardzo dużo robi. Wiadomo, te nasze brzdące szybko wszystko zapamietują i powtarzają. To z karmieniem lalki to nauczyła sie wczoraj pokazałam jej pare razy i teraz miesza jak szalona w tej misce i karmi na przemian raz lalke raz siebie.

reklama
Do góry