evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
4shared - free file sharing and storage - share folder - dzieciaczki
Znalazłam coś takiego jest tam książka Każde dziecko może nauczyć sie spać. Bo ja tez mam problemy ze snem Olivera.
Znalazłam coś takiego jest tam książka Każde dziecko może nauczyć sie spać. Bo ja tez mam problemy ze snem Olivera.

Maly jest na butli wiec nie reaguje na rozne skladniki pozywienia:-)U mojej znajomej byl atak kolki i na izbie przyjec powiedzieli ze to kolka a nastepne ataki byly po miesiacu dopiero wiec widzisz jak to jest...oby tylko wszystko ustapilo
. Podobno kolki częściej mają chłopcy i dzieci urodzone przez cc, moja córeczka rodziła się naturalnie. Ale ja też jako dziecko miałam kolki i to do 6 miesiąca życia więc pewnie troszkę w genach to odziedziczyła. A teraz biedulka ma katar, zakraplam jej nosek Nasivinem Soft, przeczyszczam Sterimarem, odciągamy fridą i nadal ja męczy, w poniedziałek chyba będę musiała iść z nią do lekarza, dobrze że chociaż gorączki ani kaszelku nie ma, no i jak psika to tak "na sucho"!!Kurcze w ciąży człowiek sie martwił żeby dzidziuś urodził się zdrowy i od tamtej pory tak już do końca życie o te nasze pociechy bęziemy się martwiły!!!
własnie niewiem ale raczej nie bedę ciuszków narazie oddawać bo może drugi też bedzie chłopczyk
ale z drugiej strony mam ich tyle że musze zrobic jakąś segregacje i pomysleć...
, nawet mu 180 ml mleka odciagnelam coby byc pewna ze sie najada, niestety i to nie pomoglo, po wypiciu w ryk, a na rekach hihranie, porazka!!!!