reklama
U nas pobudka o 4.30 to standard
spać Piotrus idzie ok 20 potem 1.30 no i po ok 3 godz pobudka ale zazwyczaj herbatka pomaga i idzie spac dale...tzn tak do 6 do karmienia:-)
U małego w kombinezonie rekawiczki sa jego częscia (mozna je odpiąć oczywiście)...:-)
Dziś u nas 3 stopnie z rana i chwile widziałam padał deszcz ze sniegiem...
w domku przytulnie na szczescie
spać Piotrus idzie ok 20 potem 1.30 no i po ok 3 godz pobudka ale zazwyczaj herbatka pomaga i idzie spac dale...tzn tak do 6 do karmienia:-)U małego w kombinezonie rekawiczki sa jego częscia (mozna je odpiąć oczywiście)...:-)
Dziś u nas 3 stopnie z rana i chwile widziałam padał deszcz ze sniegiem...
w domku przytulnie na szczescie
Luxik
:)
Karolki zrobily to specjalnie dla mnie???:-):-), dziekuje, nie trzeba bylo, ale sie glupio czuje.Wiesz co?skoro tak to ja tez zmienie moj, juz kiedys o tym myslalam, a wiec zmieniam, jeszcze nie wiem jaki,moze olka27 jeszcze nie istnieje??albo cos bardziej oryginalnego, hm..........olik, to jest dobre.Sprobuje.
aniulka maluch ma przepukline ??a jak to sie objawia??bo pepek mojego malego tez mnie zastanawia, taka mala koleczka jest w srodku, hm.Zycze szybkiego powrotu do zdrowka bobaskowi.
fiolka moj maly tez meczy sie przez pruki
Ja malemu zakladam rekawiczki kiedy wiem ze bedziemy dluzej na dworze, a kiedy ide na zakupy do hipermarketu nie zakladam, bo tam cieplo.
U nas nocka bez problemow ale jak zwykle problem z wieczornym zasnieciem.Wogole to moj maly wczoraj w sumie moze z 2 godzinki przespal przez caly dzien
, i to jeszcze budzil sie co 5 min.pomimo tego wieczorem jak zwykle jakas kolka go meczyla, troche slabsza niz zawsze.Zasnal o 23:30 a wstal o 7:00, potem jeszcze go unanalam cyckiem do 9:30.Pospalabym jeszcze dluzej bo ANGINA mi sie przypaletala!!czuje sie jak by po mnie 100 sloni przelecialo.Na szczescie maly obudzil sie szczesliwy i uhihrany wiec jakos przezyjemy.

aniulka maluch ma przepukline ??a jak to sie objawia??bo pepek mojego malego tez mnie zastanawia, taka mala koleczka jest w srodku, hm.Zycze szybkiego powrotu do zdrowka bobaskowi.
fiolka moj maly tez meczy sie przez pruki
Ja malemu zakladam rekawiczki kiedy wiem ze bedziemy dluzej na dworze, a kiedy ide na zakupy do hipermarketu nie zakladam, bo tam cieplo.
U nas nocka bez problemow ale jak zwykle problem z wieczornym zasnieciem.Wogole to moj maly wczoraj w sumie moze z 2 godzinki przespal przez caly dzien
, i to jeszcze budzil sie co 5 min.pomimo tego wieczorem jak zwykle jakas kolka go meczyla, troche slabsza niz zawsze.Zasnal o 23:30 a wstal o 7:00, potem jeszcze go unanalam cyckiem do 9:30.Pospalabym jeszcze dluzej bo ANGINA mi sie przypaletala!!czuje sie jak by po mnie 100 sloni przelecialo.Na szczescie maly obudzil sie szczesliwy i uhihrany wiec jakos przezyjemy.reklama
Podziel się: