Odnosnie wizyty u lekarza, to pani doktor stwierdzila ze juz sie dziaselka zaczynaja przygotowywac na zabki, juz moze go to swedziec, a zabki moga wyjsc w najblizszych tygodnaich. Nie wiem czy sie cieszyc czy martwic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, ale szczepią go za darmo na pneumokoki i meningokoki, wiec sie zdecydowałam. Poza tym Marianna wylądowała dwa razy w szpitalu na granicy odwodnienia i wolałam mu tego oszczędzić.

a na pneumo i menigokoki też szczepie mój mały też zasypia koło 20tej budzi się ok 1szej na jedzenie teraz z powodu zapchanego noska budzi sie koło 3 czasem 4 tej pożniej po wyczyszczeniu śpi do 7mej czasem do 8mej.

, zaczelam od jablka a teraz to juz zupki podaje. Lekarz mi powiedzial ze moge i ze jak karmie piersia to nie przeszkadza, tyle ze mleko by wystarczylo wiec nie trzeba na sile taka jest roznica, ale te mleka co sa dzisiaj to tez wlasciwie pewnie wystarcza wiec teraz to nie ma takiej roznicy. Tak mi sie wydaje
ale ja jak juz mowilam to daje i z tego co wiem to chyba wszystkie bobaski z forum juz cos probuja. Mi lekarz kazal zachowac 2 tygodnie odstepu miedzy nowymi pokarmami