reklama
Ja tez myje wloski tym plynem 2 w 1 nivea a wczesniej kupowalam jonsons baby.Myjemy codziennie jak kapiemy, no chyba ze akurat nie kapiemy malej, nie mylam wloskow jak Zuzia byla chora bo nie chcialam zeby ja owialo, ale to tylko kilka dni. U nas tez tatus myl corunie ale ostatnio mala nie chce zeby ja tatus kapal, wyje dopuki ja nie przyjede, nie wiem czemu.
Zuzia spi ze mna nietety, jest okropnie niewygodnie i ciasno. Mam przysuniete lozeczko do naszego i jak zasnie to ja przekladam, czasem sie obudzi i trzeba to powtarzac kilka razy wiec nie zawsze mi sie chce, ale za to jak juz spi u siebie to dopiero ja sie wysypiam

Zuzia spi ze mna nietety, jest okropnie niewygodnie i ciasno. Mam przysuniete lozeczko do naszego i jak zasnie to ja przekladam, czasem sie obudzi i trzeba to powtarzac kilka razy wiec nie zawsze mi sie chce, ale za to jak juz spi u siebie to dopiero ja sie wysypiam

Hej Wam
Ja tylko na moment.Adas wczoraj po polnocy mi zwymiotowal,bardzo...
Przebralam go,umylam,polozylam zaczal mi wstawac i jeczec,dalam mu pic i po chwili znow zwymiotowal i za chwile jeszcze raz
Poszedl spac i spal do 7:30,rano zjadl odrobine kleiku ryzowego i picia troche.Zaraz potem zrobil okropna kupe:-(nawet trudno to kupa nazwac-sam smierdzacy sluz:-(
Na razie sie bawi i pije,wiec mam nadzieje ze nie skonczymy w szpitalu

Ja tylko na moment.Adas wczoraj po polnocy mi zwymiotowal,bardzo...
Przebralam go,umylam,polozylam zaczal mi wstawac i jeczec,dalam mu pic i po chwili znow zwymiotowal i za chwile jeszcze raz

Poszedl spac i spal do 7:30,rano zjadl odrobine kleiku ryzowego i picia troche.Zaraz potem zrobil okropna kupe:-(nawet trudno to kupa nazwac-sam smierdzacy sluz:-(
Na razie sie bawi i pije,wiec mam nadzieje ze nie skonczymy w szpitalu

Kira ojej, to coś nie tak. Coś mu zaszkodziło? A może jakaś bakteria? Obserwuj, zeby w razie czego jeszcze dzis do lekarza pędzić.
Kozica, gratuluję ząbka. :-)
U nas super wszystko, przyszedł do nas nowy wózek, Maclaren, ale super, jestem zachwycona, leciutki, zwrotny, ale na spacerku jeszcze nie byłyśmy ze względu na pogodę.
Dziewczyny, planowałam do 2 lat nie puszczać dziecku nawet bajek, ale jednak się złamałam
gdyż odkryłam super bajkę, leci w niedzielę rano, na tvp1 lub 2, nazywa się "Klub przyjaciól Myszki Miki", nagrałam sobie i puszczam raz dziennie, Dominika patrzy jak sroka w kość. A Wy puszczacie dzieciom jakieś bajki?
Ja wiem, że ponoc nie warto do 3 lat, bo otępia umysł, zbyt szybko zmieniają się sceny, i takie tam, ale ta bajka jest godna polecenia.
Dziewczyny, czytacie swoim dzieciom? Moja uwielbia jak jej czytam, a robię to od urodzenia. Wieczorne czytanie to rytuał, bez którego nie może dzień się skończyć.
Moja Dominika potrafi sama książeczkę kartkę po kartce przewracać i ogląda obrazki
Kozica, gratuluję ząbka. :-)
U nas super wszystko, przyszedł do nas nowy wózek, Maclaren, ale super, jestem zachwycona, leciutki, zwrotny, ale na spacerku jeszcze nie byłyśmy ze względu na pogodę.

Dziewczyny, planowałam do 2 lat nie puszczać dziecku nawet bajek, ale jednak się złamałam

Ja wiem, że ponoc nie warto do 3 lat, bo otępia umysł, zbyt szybko zmieniają się sceny, i takie tam, ale ta bajka jest godna polecenia.
Dziewczyny, czytacie swoim dzieciom? Moja uwielbia jak jej czytam, a robię to od urodzenia. Wieczorne czytanie to rytuał, bez którego nie może dzień się skończyć.
Moja Dominika potrafi sama książeczkę kartkę po kartce przewracać i ogląda obrazki

Karolki
Podwójna mama:)
biedny Adas wiem co to znaczy:-(niestety...
moja kuzynka lezy z corcia wlasnie w szpitalu, juz bylo dobrze i mialy wyjsc i znow - wymioty, biegunka i temp , zlapala kolejnego wirusa bo nowe dziecko przyszlo, miejsc juz nie ma:-
-
-(mala lezy i nawet nie ma sily sie bawic - identyczny przebieg jak u nas byl:-(ja nie wiem co to sie teraz dzieje
to przez ta pogode a szczegolnie brak mroznej zimy i wszystko sie mutuje
Kira duzo cierpliwosci zycze i oby szybko minelo
moja kuzynka lezy z corcia wlasnie w szpitalu, juz bylo dobrze i mialy wyjsc i znow - wymioty, biegunka i temp , zlapala kolejnego wirusa bo nowe dziecko przyszlo, miejsc juz nie ma:-

Kira duzo cierpliwosci zycze i oby szybko minelo

mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Laura - zdolniacha z niej
. Ja bajek nie puszczam. Zawsze jednak jak usłyszy na polsacie zapowiednik reklamy, to przerywa to co robi, głowa wygięta od razu w stronę tv i patrzy. Ale to przez sekunde. Koczy się zapowiednik i już go nie interesuje. A potrafi w największym halasie usłyszeć ten dźwięk
Książki czytamy, ale niezbyt lubi, Nie lubi stacjonarnych rozrywek

Książki czytamy, ale niezbyt lubi, Nie lubi stacjonarnych rozrywek

NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Kira biedny Adas, kurcze myslisz, ze to wirus, a moze dostał cos nowego? ja wczoraj dałam Kubie słoiczkowego bananka z drobinkami ciasteczek i tez nocka przerąbana, caly czas mu się odbijało i ulewało, więc nie pospaliśmy sobie
niech szybciutko wraca do zdrowka
Kuba ogląda bajki, a raczej ich fragmenty, ale zdecydowanie woli ogladac z tatusiem mecze
wiem, ze nie powinien, ale wspolczesny swiat pełen jest elektroniki, komputerow itd. wiec myslę, ze nie jestesmy w stanie uchronic przed tym naszych dzieci;-)

niech szybciutko wraca do zdrowka

Kuba ogląda bajki, a raczej ich fragmenty, ale zdecydowanie woli ogladac z tatusiem mecze

reklama
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Kira współczuję wiesz co ja też tak miałam że wika w nocy wymooiotowała ale ona chyba raczej coś zjadła dałam jej rumianek do picia i od rana było ok ale to było z miesiąc temu.
Jeśli chodzi o jelitówki ja ją szczepiłam na rotawirusy i jak do tąd jest ok a jelitówka u nas w rodzinie przeszła jak tajfun
Jeśli chodzi o jelitówki ja ją szczepiłam na rotawirusy i jak do tąd jest ok a jelitówka u nas w rodzinie przeszła jak tajfun
Podziel się: