Ewelia-zeby bylo smieszniej to ja wczoraj szukajac informacji o wirusach rota znalazłam takie oto cos Rotawirusy powodują ostry stan zapalny żołądkowo-jelitowy. Schorzenie to jest różnie nazywane - "biegunka niemowlęca", "biegunka zimowa", "grypa żołądkowa", "ostre niebakteryjne zakażenie żołądka i jelit" czy "ostre wirusowe zapalenie żołądkowo-jelitowe".czyli zwykla grypa żołądkowa tez jest powodowana przez te wredne wirusy
Mam nadzieje ze u Was sie nie rozwinie -mnóstwo zdróweczka dla Zuziulki i wytrwalosci dla Ciebie
Kama-podobno przy wymiotach i takiej biegunce wogole powinna byc dieta bezmleczna
co w przypadku takich maluszków jest niewykonalne
U nas nocka ok-wymiotów brak,kupa po 23 i nastepna o 7 rano.Po tej wieczornej dalam mu picia,wypil i zasnął ale przebudzil sie po 3 i wypil mleko.Rano tez mleko dalam i zaraz kupa
okropne one sa,ale widze ze Sudocrem zaczyna dzialac i troszke sie goi

Mam nadzieje ze u Was sie nie rozwinie -mnóstwo zdróweczka dla Zuziulki i wytrwalosci dla Ciebie

Kama-podobno przy wymiotach i takiej biegunce wogole powinna byc dieta bezmleczna

U nas nocka ok-wymiotów brak,kupa po 23 i nastepna o 7 rano.Po tej wieczornej dalam mu picia,wypil i zasnął ale przebudzil sie po 3 i wypil mleko.Rano tez mleko dalam i zaraz kupa