NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Hej Kobitki :-)
U nas na szczęscie (odpukac) zdrowo
moze to dlatego, ze za bardzo nigdzie ostatnio z małym nie wychodzimy, bo pogoda jest okropna, jakies sztormy na oceanie, gradobicia i wichury, jedynym plusem był fakt, ze popadał snieg, wiec Kubus mial radochę
ale ja popadam tu w depresję i coraz gorzej to wszystko znoszę niestety...
Dziewczyny wspolczuje Wam tych "przebojow" u lekarzy, to jakas parodia co sie u Was dzieje
Zycze wiec zdrowka wszystkim maluszkom, byscie nie musiały odwiedzac tych przepełnionych poradni 
Ah no to sie jeszcze pochwalę mamy juz 14 zabkow :-)
edyta tak daje Kubie kubusia, ale rozcienczam z woda, wypija doslownie jednego dziennie i staram sie kupowac czesciej te jasne, zeby za duzo marchwi nie wcinał, bo potem robi mi sie pomaranczowy
Miłego dnia kobitki :-)
U nas na szczęscie (odpukac) zdrowo
moze to dlatego, ze za bardzo nigdzie ostatnio z małym nie wychodzimy, bo pogoda jest okropna, jakies sztormy na oceanie, gradobicia i wichury, jedynym plusem był fakt, ze popadał snieg, wiec Kubus mial radochę
ale ja popadam tu w depresję i coraz gorzej to wszystko znoszę niestety...Dziewczyny wspolczuje Wam tych "przebojow" u lekarzy, to jakas parodia co sie u Was dzieje
Zycze wiec zdrowka wszystkim maluszkom, byscie nie musiały odwiedzac tych przepełnionych poradni 
Ah no to sie jeszcze pochwalę mamy juz 14 zabkow :-)
edyta tak daje Kubie kubusia, ale rozcienczam z woda, wypija doslownie jednego dziennie i staram sie kupowac czesciej te jasne, zeby za duzo marchwi nie wcinał, bo potem robi mi sie pomaranczowy

Miłego dnia kobitki :-)

,ucieka na korytarz,balagani ale tez i posprzata