Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
izabelka sliczna kruszynka ja mam w domu jak narazie jedo zdjecie, ale nie mamy skanera, wiec ciezko bedzie mi tutaj cokolwiek wrzucicmam jednak nadzieje, ze kiedys sie uda.
Ja widzialam dzis moje malenstwo ;D ;D ;D ;D ;D malutkie pikajace serduszko.CUDOWNE !!!!! Niestety zgapilam sie i nie wzielam zdjecia ale nastepnym razem wezme i wkleje.
a ja widzialam wczoraj wieczorem swojego Maluszka, i to bijace serduszko)az sie poplakalam ze wzruszenia
Dziewczyny!Zdjęcia wklejamy np. przez stronę http://img203.imageshack.us/, lokalizujemy zdjęcie i klikamy HOST IT Miłego wklejania. a do wklejenia uzywamy pierwszego "kodu", ktory sie pojawi. Milego wklejania)
o udalo sie)dzieki marthusia,buzka dla ciebie)tak wyglada moje ostatie zdjecie z usg,z ktorego lekarz wnioskuje ze to bliziaki,za tydzie bede miala koleje i juz bedzie widomo czy na 100%.