• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

:)
To jest niesamowite- jak juz tak wyraźnie widać buzię dzidziusia. Już prawie dokładnie wiesz, jaki bedzie gdy się urodzi. Piękne Ewan :)))

reklama
Ewan te zdjecia w powiekszeniu sa jeszcze wspanialsze jeszcze raz gratuluje to bie Kreciku rowniez niech juz bedzie 31.03 chce juz na kolejne usg kochaniutkie moja ciaża przechodzi mi na pupe i uda RAAAAAAAAAAATUNKU!!!!!!!!az strach pomyslec co bedzie pozniej a jak tam wasze figurki?

Nie martw sie Basienko!!! U mnie to samo, najwiecej przytylam wlasnie w udach i w dupsku!!! Mam nadzieje ze po porodzie uda mi sie to zrzucic!!! Ale dla mojego syneczka przetrzymam wszystko , nawet nadwyzke tluszczu na ciele!!! ;D :D :laugh:

dzieki babeczki
jak macie okazję to idżcie na te 4D, super pierwszy raz widzieć SWOJE DZIECKO!
w końcu to dotarło-będę miała swoje, małe dziecko! niesamowite

Ja ide teraz w piatek na to USG i nie moge sie doczekac az zobaczymy nasze malenstwo ;) Troche sie boje ale mam nadzieje , ze wszystko bedzie dobrze :)

Jutro o 16.00 mamy usg:)) traa la la la la la ")))
tak sie ciesze, ze znow zobacze mojego bobaska i tym razem tak dokladnie... a i moze zdradzi czy jest dz czy chł :))))

Jejku ja tez juz jak na szpilkach czekam ::) A ja dopiero jutro o 19-tej bede miala wiec zanim wroce to nie wiem ktora bedzie O0 O0 :police: :laugh: 8) ;D Nie moge sie doczekac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry