reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
co do tego 12 tygodnia to lekarz ma rację, ja właśnie w 12-tym tygodniu zrobiłam pierwsze USG-jestem z tego bardzo zadowolona-widać serduszko i zalążki kończyn, wcześniej to bym się martwiła jak poprzedniczki bo tylko jakiś pęcherzyk by był widoczny a tak specjalnie czekałam do 12-go tygodnia żeby zobaczyć coś więcej. Na USG byliśmy razem z tatusiem bobaska-aż mu się oczka zaszkliły i od razu pojechaliśmy do rodziców bo był dumny ze zjęć i chciał się pochwalić co on takiego zrobił! Twierdzi, że nareszcie zrobił coś co ma ręce i nogi!

Jejku Ja jutro ide na USG 4D. Troche sie boje ale ide z mezem i zobaczy pierwszy raz dzidzie na zywo ;) ::) Jak dostane ladne zdjecia to od razu wkleje.
Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko dobrze :-*

będę czekać na te zdjęcia 4D-ciekawi mnie, jak teraz wyglądają nasze bobaski, w sumie to dość wcześnie, ja na razie mam tylko czarno-białe, na 4D zamierzam iść pod koniec lutego, mam nadzieję że zobaczę "ptaszka".

AneczkaK ale Ci fajowooooooo  ;D trzymam kciuki  :) ewan będe trzymac kciuki za "ptaszka" ciekawe czy to już będzie widać   ::)  ja dopiero w styczniu koło 12...doczekac sie nie mogę,mimo że to nie 4D  ;D

szczególnie pierwsze USG jest wzruszające, nawet nie spodziewałam się ze swojej strony takiej reakcji-jakiegoś rozczulenia....... a tatuś to miał szklane oczyska...... to nasze pierwsze dziecko. Chuchamy i dmuchamy jak tylko możemy. Lekarz najlepszy w mieście, ja-praca w domu, ale jak czytam, czasem się zdarza nieszczęście..... tfu, tfu!

nie czytaj takich tfu tfu!!!!! przyznam się ewan ze czy pierwsze czy trzecie ;) wzruszenie zawsze jest wielkie :) i chuchajcie i dmuchajcie przezorny zawsze ubezpieczony ;) buziaczki :)

reklama
Ja też tak chciałam...i tak miałam  :) rok po roku a dokładnie w roczek małej zaszlam w ciąże z synkiem  :) nie żałuję!  no i teraz czas na Niespodziankę nr3  ;D ale i pomoc już będzie  ;) Mała się doczekac nie może  :)

Do góry