• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
Marthusia-to chyba zależy na ile masz cierpliwości, ja chyba poczekam do 18-20 tyg. wtedy będzie można zobaczyć płeć a 4D lub 3D są dokładniejsze od czarno-białych, ale jak tu czytam to dziewczyny były nawet w 12 tyg na 4D

Ja robilam w prywatnej klinice i konczylam wlasnie 13-ty tydzien.Cale badanie lekarz zrobil zwyklym w USG a pozniej pokazywal to 4D ale chyba wiecej bylo widac na tym czarno-bialym bo to jeszcze malenstwo.Podobno w 20-tym widac juz dokladniej bobaska na 4D ale mi chodzilo tylko o te badania genetyczne wiec i tak jestem happy ;D. Niestety zdjecia kiepskiej jakosci ale moze wkleje jedno na ktorym jest sama nozka ;) a najcudniejsze bylo to , ze moglismy uslyszec serduszko naszego maluszka ;D ;D ;D ;D ;D ;D Wzruszylismy sie oboje

Bagaż  ::) Kochanie wszędzie Cię pełno  :P pewnie dlatego żyć bez Ciebie nie mogę  :P( wybaczcie dziewczynki tą chwilkę prywaty ;) ) AneczkaK no czekam na nóżkę z usg   ;D i doczekac się nie mogę  ::) wklejaj szybciutko  ;D

Przepraszam ,ze nie odrazu ale nie maialam kiedy zrobic zdjecia ;)
Wklejam obiecana noge ;D mam nadzieje ,ze ja zobaczycie To jest cala noga zgieta w kolanie widac stope z pieta i paluszkami :D
img19199qh.jpg

z tylu widac fragment drugiej nozki (ta biala pionowa krecha)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry