Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Motyl Fajne mieszkanko i wyglada na tylko mieszkanko, bez niepotrzebnych kilogramów.
A te dwa brzuszki, z których tylko jeden ma Lokatora też swietne.
,bo zawsze tam był wiec mysle ze tak nie zniknał tylko sie rozłozył
.U mnie tłuszczyk "przeszedł" pod brzuch .Na brzuchu generalnie nic już nie mam ale od pempka w dół jak złapiesz to czuć ,że to tłuszczyk.Troche tłuszczyku mam,bo zawsze tam był wiec mysle ze tak nie zniknał tylko sie rozłozył
.
U mnie tłuszczyk "przeszedł" pod brzuch .Na brzuchu generalnie nic już nie mam ale od pempka w dół jak złapiesz to czuć ,że to tłuszczyk.
,a troche wiecej tez nie zaszkodzi.Faktycznie niewielka jest różnica pewnie tylko w środku dzidzia będzie miał coraz mniej miejsca i wypełniała brzuszek od środka:-)Brzucholek w 24 i 31 tygodniu - niewielka różnica, teraz jakby trochę opadnięty, tak niżej. Na początku ciąży szybko mi wystartował a teraz niewiele się już zmienia jeśli chodzi o rozmiary![]()
U mnie tłuszczyk "przeszedł" pod brzuch .Na brzuchu generalnie nic już nie mam ale od pempka w dół jak złapiesz to czuć ,że to tłuszczyk.
Ladniutki:-)heh a to moj dzisiejszy 109 cm