Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z synem dopiero w dniu porodu mi opadł i to na kilka godzin przed urodzeniem jego .Jak byłam w piątek u gina to mi mówił ,że jeszcze troszke czasu mi to zajmnie (urodzenie) i żebym przygotowałam się na poród po terminie ,więc sie przyszykowałam a tu w sobotę wody mi odeszły wieczorem a po południu dziwnie lżej mi się zaczęło oddychać:-).Teraz to już też bede wiedzieć jakie są symptomy zbliżającego sie porodu.Wcześniej czytałam na ten temat dużo ,ale chyba nie potrafiłam się wsłuchac w swój organizm:-)Aniu ładny i zgrabny brzuszek. Ja mam 34 tc i brzuszek nadal wysoko...
Z synem dopiero w dniu porodu mi opadł i to na kilka godzin przed urodzeniem jego .Jak byłam w piątek u gina to mi mówił ,że jeszcze troszke czasu mi to zajmnie (urodzenie) i żebym przygotowałam się na poród po terminie ,więc sie przyszykowałam a tu w sobotę wody mi odeszły wieczorem a po południu dziwnie lżej mi się zaczęło oddychać:-).Teraz to już też bede wiedzieć jakie są symptomy zbliżającego sie porodu.Wcześniej czytałam na ten temat dużo ,ale chyba nie potrafiłam się wsłuchac w swój organizm:-)