Monika20078
Fanka BB :)
Super wyglądasz. A brzusio prześliczny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak ja wyglądam tak jak Ty to super komplement walnęłaś mi tego dnia ,.jak mam po prostu strasznie cięzki kości ,kiedyś trenowałam sitkówkę i w związku z tym przechodziłam wiele badań lekarskich i to właśnie mi powiedzieli ,że waga mam się nie przejmować,bo nawet jak byłam chuda (tylko skóra i kości to najmniej wazyłam 65 kg) ,ale wyglądałam jak szkieletor;-)
A jaka sensacja była jak zobaczyli babe w ciąży wchodzaca do wody .Jutro na pewno się nie rozbiorę tylko w sukience wejdę do wody;-)Chogata jak ty jesteś orka to ja waleniem 105 kilowym.
Gosia ja pomyłałam to samo o sobie - mam 81 kg a po Chogacie - nadal tiwerdze - że tych 100 nie widać...bardzo ładna mamuśka w seksi sukience
a ja tam wzbudałam sensacje na basenie bo pomykałąm w stroju i to jeszcze z trzylatkiem pod pachą
jutro w planach powtórka ale z mezem to przynajmniej sobei popływam