Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze tak jest niestety im więcej osób tym ciężej się spotkać ja proponuje żeby zakładająca ten wątek osoba powiedziała termin i godz jakoś teraz to sobie każdy to zaplanuje.A tak to potem się wszystko rozmyje..a szkoda by było.Ja tez jestem za Plazą!!!Miłej nocy .papa
. Masz rację - najlepiej "odgórnie" wybrać jakiś konkretny termin i godzinę, a każdy w ramach swoich możliwości się dopasuje i ci co będą mogli się pojawią:-)Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło.
Jeśli chcecie w mniejszym gronie na kawkę to nie mam nic przeciwko:-):-).
Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło.
Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło.
tylko ja mogę się wyrwać z domu po południu najwcześniej na 17.00Marta nie masz nic przeciwko zeby wczesniej zaproponowac spotkanie
15 luty godz.17 Plaza???

Marta nie masz nic przeciwko zeby wczesniej zaproponowac spotkanie
15 luty godz.17 Plaza???

Marta nie masz nic przeciwko zeby wczesniej zaproponowac spotkanie
15 luty godz.17 Plaza???