reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczynki już po imprezce,ale mój mąż był zaskoczony,kopara opadła mu do samych kostek,a jak śpiewaliśmy jemu 100 lat,100 lat i jak dostał kartkę z własnoręcznie napisanym wierszykiem od naszej Kamilki to się rozkleił.Mówił,że się tego nie spodziewał i jest szczęśliwy.A drzwi otwierał w rozciągniętych spodniach dresowych,na bosaka z gołym torsem a my chóralnie wrzasnęliśmy N I E S P O D Z I A N K A!!!
Kochane mój Rafał i Wam bardzo dziękuje za wirtualne życzenia!!!

Bobofrutku moja córa dostała się na wszystkie trzy uczelnie(POZNAŃ,KRAKÓW I TORUŃ)ale wybrała Uniwersytet Jagieloński w Krakowie i będzie studiować filologię polską.

Ja jestem na chwilę na wieczór, żeby karniaków nie tańczyć;-) Miałam dzisiaj gości i później M mi machnął włosy farbą, bo skronie siwiutkie:wściekła/y: Teraz na chwilę siadłam
Bobo, skoro lekarz powiedział,że to norma to znaczy, że tak jest:tak:
Aguś, 100 lat dla Twojej pociechy
Bietka, to tylko świadczy o nich, że proszą o zwrot 8zł. Ale powiem Ci, że osobiście w życiu już bym ich o nic nie poprosiła. Ważne, że masz przy sobie bliskie osoby, które Ciebie wspierają.
Marta, głupimi komentarzami się nie przejmuj. Ja przez pół życia przejmowałam się moim dużym biustem (70gg lub j w zależności od firmy), całe liceum przechodziłam w szerokich bluzach. Dopiero kilka lat temu zaakceptowałam siebie i chodzę wyprostowana. A wiele kobiet daje się pociąć, żeby mieć większy biust;-)
Szóśtkowa mamo, czyli niespodzianka się udała. Widok miny - bezcenny:-D

ja tez chce zafarbowac wloski :) moze w tym tyg uda mi sie isc:) mezowi sie moje zdjecia jak mialam rude czerwone wlosy i powiedzial ze chce miec ruda wiec ide sie na rudo zrobic hihi:) a mi dobrze w takich wloskach bo mam jasna cere wiec mi pasuje:)

Dzonka ja do dziś jakoś nie umiem się zaakceptować i nie chodzi tu o ciążę bo przed było tak samo. A rozmiar mam 70g lub h zależy
Bobo stwierdziliśmy ze nie jedziemy bo... ja na słońcu nie wytrzymam, jak za dużo chodzę to mi ciężko muszę ciągle do kibelka a żeby tam jechać i siedzieć w domu to bez sensu.
6mamo super że się udało a córcia dobrze wybrała UJ jest bardzo dobrą uczelnią o wysokim poziomie :tak:

Bobo, kiedyś też miałam fazę na czerwonawe włosy, ale strasznie było widać odrosty, poza tym mój M woli raczej ciemne brązy. Ty generalnie masz jasne włoski, więc na pewno ładnie kolor wychodzi:-)
Martus, akceptacja przychodzi z czasem. Trzeba się cieszyć z tego co mamy i zrobić z tego atut;-)
Ja już zmykam, pokorzystam z ostatnich godzin urlopu:-(
Słodkich snów:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry