• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczynki już po imprezce,ale mój mąż był zaskoczony,kopara opadła mu do samych kostek,a jak śpiewaliśmy jemu 100 lat,100 lat i jak dostał kartkę z własnoręcznie napisanym wierszykiem od naszej Kamilki to się rozkleił.Mówił,że się tego nie spodziewał i jest szczęśliwy.A drzwi otwierał w rozciągniętych spodniach dresowych,na bosaka z gołym torsem a my chóralnie wrzasnęliśmy N I E S P O D Z I A N K A!!!
Kochane mój Rafał i Wam bardzo dziękuje za wirtualne życzenia!!!

Bobofrutku moja córa dostała się na wszystkie trzy uczelnie(POZNAŃ,KRAKÓW I TORUŃ)ale wybrała Uniwersytet Jagieloński w Krakowie i będzie studiować filologię polską.

Ja jestem na chwilę na wieczór, żeby karniaków nie tańczyć;-) Miałam dzisiaj gości i później M mi machnął włosy farbą, bo skronie siwiutkie:wściekła/y: Teraz na chwilę siadłam
Bobo, skoro lekarz powiedział,że to norma to znaczy, że tak jest:tak:
Aguś, 100 lat dla Twojej pociechy
Bietka, to tylko świadczy o nich, że proszą o zwrot 8zł. Ale powiem Ci, że osobiście w życiu już bym ich o nic nie poprosiła. Ważne, że masz przy sobie bliskie osoby, które Ciebie wspierają.
Marta, głupimi komentarzami się nie przejmuj. Ja przez pół życia przejmowałam się moim dużym biustem (70gg lub j w zależności od firmy), całe liceum przechodziłam w szerokich bluzach. Dopiero kilka lat temu zaakceptowałam siebie i chodzę wyprostowana. A wiele kobiet daje się pociąć, żeby mieć większy biust;-)
Szóśtkowa mamo, czyli niespodzianka się udała. Widok miny - bezcenny:-D

ja tez chce zafarbowac wloski :) moze w tym tyg uda mi sie isc:) mezowi sie moje zdjecia jak mialam rude czerwone wlosy i powiedzial ze chce miec ruda wiec ide sie na rudo zrobic hihi:) a mi dobrze w takich wloskach bo mam jasna cere wiec mi pasuje:)

Dzonka ja do dziś jakoś nie umiem się zaakceptować i nie chodzi tu o ciążę bo przed było tak samo. A rozmiar mam 70g lub h zależy
Bobo stwierdziliśmy ze nie jedziemy bo... ja na słońcu nie wytrzymam, jak za dużo chodzę to mi ciężko muszę ciągle do kibelka a żeby tam jechać i siedzieć w domu to bez sensu.
6mamo super że się udało a córcia dobrze wybrała UJ jest bardzo dobrą uczelnią o wysokim poziomie :tak:

Bobo, kiedyś też miałam fazę na czerwonawe włosy, ale strasznie było widać odrosty, poza tym mój M woli raczej ciemne brązy. Ty generalnie masz jasne włoski, więc na pewno ładnie kolor wychodzi:-)
Martus, akceptacja przychodzi z czasem. Trzeba się cieszyć z tego co mamy i zrobić z tego atut;-)
Ja już zmykam, pokorzystam z ostatnich godzin urlopu:-(
Słodkich snów:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry