A
anaber
Gość
Cześć dziewczynki :*
Przepraszm,ze tak malo mnie teraz ale musze się ogarnać troche sie pozmieniało życie hehehheheheh
Bietka dziekuje kochana za przekazania info
i
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM,ZE W TYM WAŻNYM I CIĘŻKIM DLA MNIE DNIU WIEDZIAŁAM ,ZE MYŚLICIE O MNIE I RZYMACIE &&&&&&&&&& I ZA WSSZYSTKIE SMSKI
PRZEPRASZAM TYLKO ZE NIE DAŁAM RADY NA NIE ODPISAC BUŹKA
Tak jak napisąła Bietka mam straszny nawal pokarmu musze wspomagać się laktatorem, Borysek super teraz, teraz odpoczywa
po karmieniu ale zaraz musze go przewinąc bo słyszalam prutki w pieluszcze
i tak w kółko jutro ide na ściagniecie szwów i po wszystkie dokumenty ze szpitala bo w niedzielę nie miał kto mi tego dać 
Trzymajcie się cieplo w miare możliwości będe odwiedzac obiecuję ale musze wpaść w pewien tryb a jeszcze go sobie nie oopracowąłam do końca.
Trzymajcie się kochane :*
Przepraszm,ze tak malo mnie teraz ale musze się ogarnać troche sie pozmieniało życie hehehheheheh

Bietka dziekuje kochana za przekazania info
iDZIEKUJE WAM WSZYSTKIM,ZE W TYM WAŻNYM I CIĘŻKIM DLA MNIE DNIU WIEDZIAŁAM ,ZE MYŚLICIE O MNIE I RZYMACIE &&&&&&&&&& I ZA WSSZYSTKIE SMSKI
PRZEPRASZAM TYLKO ZE NIE DAŁAM RADY NA NIE ODPISAC BUŹKATak jak napisąła Bietka mam straszny nawal pokarmu musze wspomagać się laktatorem, Borysek super teraz, teraz odpoczywa
i tak w kółko jutro ide na ściagniecie szwów i po wszystkie dokumenty ze szpitala bo w niedzielę nie miał kto mi tego dać 
Trzymajcie się cieplo w miare możliwości będe odwiedzac obiecuję ale musze wpaść w pewien tryb a jeszcze go sobie nie oopracowąłam do końca.
Trzymajcie się kochane :*
Bietka są z nich po prostu mendy nie mogą sie pogodziś że mąż teraz jest pochlonięty wami (tobą i sykiem) tylko szkoda ze tak to okazują ale na glupote nie ma leku sami do tego w końcu dojda że mają cudownego jedynego wnuka
musze iść i wymienić u nich na coś innego bo kasy mi nie oddadzą i średnio jestem zadowolona bo za bardzo nie było z czego wybrać ale wymienie na cokolwiek a po prostu jak trafimy coś takiego sobie to będzie miala a na wesele kupimy jeszcze inną
,a jeszcze moja ziutka to typowa kobieta i nim cos kupi,to zastanawia sie 3godz.a mnie nerwy puszczaja