reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj no wiolka ma jutro wielki dzien wiec zalatana pewnie
trzeba jej wybaczyc nieobecnosc i czekac na relacje ze slubu i foteczki
Kochana mam do Ciebie pytanie. Moj bratanek ma 3.5 roku siku robi do kibelka a kupy nie. jak ma pampersa to zrobi a do kibelka nie. brat mowi ze maly ma jakas blokade ze nie chce robic kupy do kibelka. swoja droga to cos z nim jest bo on mimo wszystko nie mowi. ale jak powiedzialam bratu ze do lekarza z nim to sie na mnie obrazili.
bobo - najlepiej poszukać przy dziecięcym szpitalu poradni psychosomatycznej. taki problem (zapychające się jelita i lęk przed nocnikiem/sedesem, wypróżnianiem się) wymaga pomocy lekarza (oczyszczenie jelit) i psychologa, a skoro w tym wieku nie mówi to koniecznie do poradni psych-ped do psychologa i do logopedy. koniecznie!
bobofrutek
anisiaj oni mieszkaja w irlandi wiec tam chyba gorzej o takie cos. najbardziej mnie denerwuje to ze jak im mowie ze cos nie tak z nim to bratowa zaraz wielkie oburzenie a brat pod pantoflem siedzi, to samo bylo ze starszym bratankiem jak powiedzialam bratowej ze ma wade wymowy i ze trzeba cos z tym zrobic to sie na mnie obrazila i rok ponad nie odzywala
marta cierpliwosci zycze Kochana
marta cierpliwosci zycze Kochana
bietka84
szczęśliwa :)
hejka
kochane ja dziś znów nie miałam neta
w pon robimy afere w TP.
jutro wesele więc pomalowałam paznokcie, czekam 15 min i kąpiel małego ...
padam na pysk, bo posprzątałam całe mieszkanie
ufffffffff w 36 stopniowym upale...
a jutro podróż... o 13 ślub więc o 10 wyjeżdżamy ...
wpadnę więc do Was w niedzielę...
anaber współczuje... tak to jest z NFZ ku.......
nie martw się nam położna zrobiła aferę z żółtaczką ale lekarz w szpitalu mówił ze do 3 m-cy schodzi...
anisiaj w końcu - witaj- Nucia nad morzem była boska, ucałuj ją ode mnie w mokry pyszczek :-) - kiedy można spodziewać się dobrych wiadomości z owoców podróży nad morze czyli : II ????????? :-)
bobo wow
odpisali !!!!!! ładnie się zachowali
powiem Ci bobo, że Twój brat z bratową powinni sobie wziąć Twoje rady do serca.... 3,5 roku dziecko powinno mówić !!!!
kurde justi niby fajnie, że się wybawimy, choć na tym jutrzejszym jestem tylko do 20:00 i wracam na 23 do Krakowa - ale powiem, Ci że bardzo zmęczona jestem i chciałabym w weekend odpoczywać bo m zajął by się małym a tak: niedziela zleci i ja tyram cały tydzień
:-(
WSZYSTKIM KTÓRYM NIE ODPISAŁAM, BO NIE PAMIĘTAM CO... PRZESYŁAM BUZIACZKI :*:*:*:* :-):-):-):-):-):-):-)
miłego wieczorku ... i spokojnej nocy :-)
kochane ja dziś znów nie miałam neta

w pon robimy afere w TP.
jutro wesele więc pomalowałam paznokcie, czekam 15 min i kąpiel małego ...
padam na pysk, bo posprzątałam całe mieszkanie

a jutro podróż... o 13 ślub więc o 10 wyjeżdżamy ...

wpadnę więc do Was w niedzielę...
anaber współczuje... tak to jest z NFZ ku.......

anisiaj w końcu - witaj- Nucia nad morzem była boska, ucałuj ją ode mnie w mokry pyszczek :-) - kiedy można spodziewać się dobrych wiadomości z owoców podróży nad morze czyli : II ????????? :-)
bobo wow

powiem Ci bobo, że Twój brat z bratową powinni sobie wziąć Twoje rady do serca.... 3,5 roku dziecko powinno mówić !!!!
kurde justi niby fajnie, że się wybawimy, choć na tym jutrzejszym jestem tylko do 20:00 i wracam na 23 do Krakowa - ale powiem, Ci że bardzo zmęczona jestem i chciałabym w weekend odpoczywać bo m zajął by się małym a tak: niedziela zleci i ja tyram cały tydzień

WSZYSTKIM KTÓRYM NIE ODPISAŁAM, BO NIE PAMIĘTAM CO... PRZESYŁAM BUZIACZKI :*:*:*:* :-):-):-):-):-):-):-)
miłego wieczorku ... i spokojnej nocy :-)
Ostatnia edycja:
bobofrutek
bietka brat moze i by posluchal ale ta jedza moja bratowa uwaza ze jest wszystko dobrze i w ogole i nie chce slyszec zadnych uwag pod adresem dzieci.
julka tak dzis kopie ze mam wrazenie ze mi z brzucha chce wyskoczyc hihi
julka tak dzis kopie ze mam wrazenie ze mi z brzucha chce wyskoczyc hihi
bietka - ja już się odzywałam kochana po powrocie
Nucię wytarmoszę
)) co do II - wiesz jak to z moimi cyklami, raz 34 dni raz 46, myślę, że termin @ mam jakoś ok.3.09. już się oczywiście nakręcam, że niby zmęczona jestem, że rozdrażniona, że pewnie to ciąża...ahhh głupi człowiek. Jesteś moją bohaterką, tak szaleć w upały.
bobo - rodzice są zawsze tacy wrażliwi, nie dziw im się, każdy chce mieć zdrowe dziecko. Może niech Twój M coś zasugeruje w luźnej rozmowie, facetom się więcej wybacza. Są poradnie psychologiczne dla Polaków na wyspach, na pewno coś znajdą.
Marta - powodzenia kochana
dziewczyny, znacie jakieś strony z filmami online, tak, żebym nie musiała się rejestrowac i płacić? mam ochotę na jakiś luźny babski film,a jak zwykle u M w folderze same mądre albo inne wojenne
bobo - rodzice są zawsze tacy wrażliwi, nie dziw im się, każdy chce mieć zdrowe dziecko. Może niech Twój M coś zasugeruje w luźnej rozmowie, facetom się więcej wybacza. Są poradnie psychologiczne dla Polaków na wyspach, na pewno coś znajdą.
Marta - powodzenia kochana
dziewczyny, znacie jakieś strony z filmami online, tak, żebym nie musiała się rejestrowac i płacić? mam ochotę na jakiś luźny babski film,a jak zwykle u M w folderze same mądre albo inne wojenne
bietka84
szczęśliwa :)
wiesz bobo ciężko przyjmuje się słowa które dotyczą dziecka i są nie zbyt pozytywne, ale przecież Ty to robisz dla dobra bratanka - nie rozumiem za bardzo Twojej bratowej...
a pokłócone jesteście??? czy ona taka jest po prostu ?
anisiaj wiem że już byłaś - ale dziś na dłużej wpadłaś... kochana a powiedz mi ile Ty razy odkurzasz przy Nuci ??? :-) no właśnie: i tu kończy się moje bohaterstwo :-) hehehehehehe- więc byle do 3.09 ;-)
anisiaj ja oglądałam filmy na VOD - onet VOD
żegnam się, pazury podeschły , mały się kręci ... m wzywa...
papapapapapapapapa
a pokłócone jesteście??? czy ona taka jest po prostu ?
anisiaj wiem że już byłaś - ale dziś na dłużej wpadłaś... kochana a powiedz mi ile Ty razy odkurzasz przy Nuci ??? :-) no właśnie: i tu kończy się moje bohaterstwo :-) hehehehehehe- więc byle do 3.09 ;-)
anisiaj ja oglądałam filmy na VOD - onet VOD
żegnam się, pazury podeschły , mały się kręci ... m wzywa...
papapapapapapapapa
Ostatnia edycja:
reklama
bobofrutek
anisiaj niestety nic nie dociera do nich. szkoda mi tego dzieciaczka. brat i bratowa ciagle sie ludza ze zacznie Kuba mowic ale niestety nic mu nie idzie. oni mu na wiele pozwalaja np teraz byli u nas bo z poznania mieli lot i maly wyszedl na balkon wyciagnal siusiaka i chcial sikac popuscil troche wiec powiedzialam zeby brat go wzial go lazienki. maly potrafi wszedzie wyciagnac i sie zesikac. zauwazylam tez ze on klaszcze bez powodu. obawiam sie ze z jego rozwojem jest cos nie tak
bietka nie jestesmy poklucone ale jak cos jej powiem o dzieciach to zaraz sie obrazi. moja bratowa to jedza ona uznaje tylko swoja rodzine. my juz gorsi jestesmy
bietka nie jestesmy poklucone ale jak cos jej powiem o dzieciach to zaraz sie obrazi. moja bratowa to jedza ona uznaje tylko swoja rodzine. my juz gorsi jestesmy
Ostatnia edycja: