• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem wykąpana w łóżku m sie pozbył z klasa kolegi którego nie cierpie ktory chcial pić ale A sie wywyinął że jako kierowca jeździ dziś i tamten posiedzial pojęczal i pojechali jeszcze na noc chciał bezczelny zostać:wściekła/y:ostatnio mi w kiblu 3 godz żygała więc powiedzialam A że nie ma mowy żby ta świnia paskudna jeszcze kiedykolwiek u nas piła:angry: i szczęśiwa jestem bo spokój m trzeeźwy zdjecia wam wrzuce ale w poniedzialek jak wróce z przedszkola bo nam pewnie będa ględzić o oplatach i *******ach ale za to mala zostaj na 8 godz więc czas znajde:tak: siostra m opowiadala mi ostatnio jak jej mówilam ż okna mylam że ona nie tknie absolutnie okien bo dziecko sie pępowiną owija:szok:tego to ja jeszcze nie słyszałam mówie jej że ja przez swoje okna za niedlugo mogłabym już niewiele zobaczyć takie brudne i musialam to ona mi na to że ona ma od tego męża leniwa menda każda wymówka dobra:dry: ide spać jak czas pozwoli to zajrze jutro :baffled: Aga-współczuje mam nadzieje ż uda sie w domku podleczyć ja przy I ciaży leżałam z zastojem nerki 3 razy w szpitalu po 3 tyg i teraz sie ciesze że wszystko mam wporządku bo kogo ja bym z Nastusią zostawila trzymam &&&&&&&& za was będzie dobrze:-)

reklama
Dobry wieczór wszystkim :happy2:

Ja już dzisiaj trochę lepiej się czuję, juz sie oswoiłam z myślą ,ze narazie nie moge karmić staram się ściagać pokarm co 3-4 godz.ale mam wrażenie,ze jest go coraz mniej :-( mam nadzieje ze bedę mogła wrócic do karmienia jesli wszystko się okaże ok.

Wczoraj jak wracałam z rozdania dyplomów kupiłam sobie buciki takie na jesień ale bardziej sportowe na speceri :happy2: całe ze skórki wygodne jakbym na boso chodziła w realu ładniej wyglądają sa grnatowe a tu na zdjęciu wyszły szare :confused: o takie 2012-09-01 23.40.14.jpg.

Koncze bo zasypiam z nosem na kompie

paaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie

Ja oglądałam wczoraj pearl harbor do 23:20 i pobudka o 6 :-( Więc się nie wyspalam. Zawsze płacze na tym filmie. :happy2:

Bobo tak jak napisała aga nie martw się, raz się tak obroci raz inaczej, Juleczka tez czasem odpoczywa :-)
Bobo zawsze tak piszą a jak im towar zostanie to jutro tez bedą przeceny.

Anaber ładne butki, w sam raz na spacery.

Wiola ja słyszałam ze rak do góry nie wolno podnosić bo się dziecko owinie, czyli okien tez, ale są to jakieś zabobony z czasów naszej babci. Mój lekarz je wysmial.

Milego dnia... :-)

bylam w tesco ubranek jeszcze wiecej jak wczoraj :) kupilam malej dwie bluzy te same ale kolor i roozmiar inny i dwie pary spodni jeansy i takie z materialu :)
anaber super butki:) gdzie kupilas?
bietka juleczka ma nocny tryb hihi na noc kopie i z rana a teraz grzeczna hehe

witam niedzielnie*

bobo nie nakrecaj sie Julcia spi czasami , wszystko jest ok, ale wspolczuje Ci jak malej sie nie zmieni i po porodzie bedzie miala tryb nocny hihi
anaber buciki super, tez bym sobie takie kupila, w listopadzie jak bede w PL to zajrze do CCC

Ja dzis mam lenia, nawet obiad bede robila latwy bo mi sie nie chce, u mnie dzis kurak z piekarnika z ryzem.

MILEGO DNIA :)

reklama
Wiecie co ja to mam chyba jakieś połączenie duchowe z anaber :-)
kolejny przykład ze w podobnym czasie robimy to samo, ja byłam wczoraj w ccc i kupiłam baletki lasockiego skórzane zamszowe za 79 zł :-) Jak ktoś lubi warto! I anaberek tez był w ccc :-)
nie wspomnę już o lilou I naszych m jeśli chodzi o seks :-)

Bobo ja bym się korzuszkiem nie sugerowała, wiesz jakie w PL są zimy. Potrafi być +10 stopni.

http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/obuwie.lasocki/7048,Balerinki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry