reklama

Nasze sprawy...

Dziewczynki Wy macie te bransoletki Lilou ?? ja chce sobie taka kupic ale zastanawiam sie jak ona wyglada w realu bo na stronie wyglada pieknie, chce taka na pamiatke mojej Amelki,zeby zawsze byla przy mnie...moze ktoras z Was wrzucic jej fotke na g ?

reklama
hahahaha :-D Bietka rozumiemy sie bez słów :) chciałabym sie z Toba umówic na kawe szkoda,że tak daleko od siebie mieszkamy :-( Moze zamieszkamy razem dogadamy sie, a naszych m zostawimy niech sobie radza :-D nikt nam nie bedzie marudzic o seksie :-)

Bietka baletki tez ogladałam za 79 takie zamszowe czarno bezowe z czyms tam takie trój kolorowe ale nie bylo roz. 38 a 37 za mały był.

Kinga wiesz co nie wiem jak Bietki ale moje sie porysowały i sznurki troche stracily kolor ale to pewnie dlatego ze chdze w nich 24h na dobe.

Bietka a Ty lilou dostałas od m ?? z tego co widziałam masz koniczynke :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej laski ja jeszcze przed śniadankiem zaraz idę robić :-)

Wiolka mi teściowa też mówiła że jak będę myc okna to dziecko się pępowiną owinie ale to bzdura i zabobon chodzi o to tylko ze jak się trzyma ręce w górze to mniej krwi dociera do płodu. Dobrze ze się wywinęłaś z tym kolegą bo jeszcze nawet nie odpoczęłaś po tym tygodniu a już gość chciał się wprosić

Anaber jeszcze raz Ci gratuluje chudź dumna jak paw a buciki super.

Kinga ja też mam lenia i obiad od wczoraj no ale pyrki trzeba obrać

Bietka ładne butki ja kocham balerinki ale mam jeszcze z tamtego sezonu
Bobo Ty na tyłek ode mnie dostaniesz :sorry2: nie ma się czym martwic dziecko nie będzie Cię cały czas kopać bo mała też śpi także nie stresuj się :tak:

Kinga, anaber tak dostałam lilou od m, bo urodziłam 27.06 a 4 lipca miałam urodziny i m kupił mi koniczynke, z jednej strony mam Igor a z drugiej datę ur małego.

Anaber moja jest tak zjechana ze szok, wstyd taka porysowana,ja nie ściągam jej w ogóle. Sznurek można wymienic za 15 zł , mam czarny który wyglada już dramatycznie.
Kochana wpadnie tam nad morze kiedyś, zamieszkajmy gdzieś po środku , a nasi m niech sobie radzą hahahahahaha, kupimy im zestaw filmów dla dorosłych i kawalerke, hahahaha

Bietka ja też dostałam od m serduszko na urodziny a mam 5 lipca :-D i mam napisane z jednej strony Kocham Cię a z drugiej strony Maciej :) i 2 puzle tez z imionami dzieci i datą urodzin. Ciekawe czy to można wypolerować.

Kinga jeski chodzi o wykonanie to jet ładne tylko to się rysuje niestety i poźniej juz tak ładnie nie wygląda. ale ja i tak je lubię :)

Bietka a powiedz mi Ty dajesz Igorowi wit. K+D przy mleku modyfikowanym??
bo ja przy piersi dawalam a teraz nie wiem czy dawać??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Laseczki :)

wpadłam się przywitać. Wczoraj byliśmy u znajomych na kolacji i była moja koleżanka po poronieniu, co sobie pogadałyśmy to nasze - pomarudziłyśmy, pobiadoliłyśmy i wypiłyśmy za dużo wina ;) żadnej w ciąży nie było, więc dałam radę ufff ;) Był jeden koleś, który zarabia 50 tysi miesięcznie i przez cały wieczór bawił się swoją komórką, to dopiero klasa, co?:)

teraz makrelka, kawa i twierdza modlin na cały dzień. Jakoś humor mi wrócił, tylko głowa boli ;)

Miłego dnia!!!

anaber,bietka to ze sie rysuje to normalne,to tak jak obraczka ktorej sie nie zdejmuje.kupie ja sobie w listopadzie bo jest sliczna, szkoda ze moj m nie jest domyslny i mi nie kupi :( on zawsze mowi, wiesz gdzie sa pieniadze masz karty to kupuj co chcesz, ale przeciez to nie to samo.....
anisiaj glowka to Cie od winka boli, jak ja nie lubie takich kolesi co przyjda i caly wieczor bawia sie swoja zabaweczka czytaj telefonem

Ostatnia edycja:
Co za dzien zamiast zasuwac w pracy to siedze sobie z cappucino przed bb :-)

Rano M zrobil sniadanko:-) teraz zabral mala na zamkniety plac zabaw wzial ze soba kolege z coreczka 2 lata starsza wiec Mya sie wyszaleje:-) potem jedziemy na obiadek do mamy:-) normalnie zyc nie umierac:-p

Bobo ja z moja juz nie wyrabiam takie mocne kopniaki mi sprzedaje caly dzien, niedlugo i ty bedziesz miala dosc ;-)
Anaber, bietka nasze blizniaczki forumowe:-p:-p:-p

reklama
Dziewczyny anaber napisała SMS ze wpadnie pózniej, na razie nie może.

Anisiaj no to super spotkanko. Kac jest :) a teraz wycieczka, super. Bawcie się dobrze.

Scoti ja tez mam wolne, rodzice zabrali Igorka i psa na spacer.

Milego dnia, idę skorzystać z wolnego i zrobię gulasz na obiad.

Papapa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry