• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja:))

Rano pojechaliśmy na targ po papcie i po tenisówki młodemu do szkoły i pech chciał że spotkaliśmy teściową i mam cały dzień spieprzony, nienawidzę kobiety normalnie nie mogę na nią patrzeć:((((((

Upatrzyłam sobie torebkę oczywiście nie kupiłam bo szkoda mi kasy ( 60zł) a teraz żałuję jak zwykle coś mi się spodoba nie kupię a potem miesiąc chodzę chora a ja mam tak że coś mi porostu musi wpaść w oko i wiem że to to

Bietka ja dziś robię karczek na obiad:))

Marta też mam lenia chociaż mniejszego niż zwykle:))

Wiola czekamy na zdjęcia:)) Jutro moja idzie do przedszkola na 8 a młody na 11 rozpoczęcie roku:))

Scoti masz luz dzisiaj:)) odpoczywaj:))

Anaber fajne buciki:))

Kinga miłego dnia:))

reklama
jestem :)
oczywisciie pospalam sobie hihi:) teraz robie frytaski:) mniammmmmm
tesciowa do mnie dzwonila :( ona zawsze dzwoni jak ja spie dlatego wylaczam dzwieki i moze dzwonic do skutku eheh. snilo mi sie ze m byl w pracy i spadl z drabiny i byl w szpitalu. teraz zadzwonilam i sie pytam czy ma w pracy drabine a on ze ma no to mu powiedzialam ze ma nie wlazic bo mi sie snilo ze spadl i jak cos to niech kumple wlazi hehe:)
Juliska mi czaduje jak leze sobie :) moze teraz po frytkach tez da czadu bo ona lubi sobie pojesc jak mamusia zreszta hihi:)
mi m kupi bransoletke lilou jak mala sie urodzi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry