• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry ja dopiero zaglądam do was bo przedtem tyle co na grudniówki weszłam poczytać a na glowe nam sie zwalili w czasie obiadu nie zapowidziani goście:wściekła/y:dzieci ich zrobily mi sajgon w salonie i czekaliśmy aż wyjdą żby drugie danie zjeść bo oni dopiero na zakupy na obiad jechali a mamy mieć gości dziś popoludniu zapowiedzianych więc tamci co sie z choinki urwali nie byli mi na ręke:dry: my pospaliśmy do 10.20:zawstydzona/y:a jak sie zwlekliśmy z łóżka to zakupy i posprzatalam po tych nagłych gościach i chwile mam spokoju:eek:

Ja z Wami jestem tzn czytam Was ale brzuch mnie boli i leżę cały czas w łóżku tym razem boli mnie tak jak co jakiś czas w okolicy pępka jutro wizyta ciekawe co powie mi gin bo już mu kiedyś mówiłam o tym to stwierdził że to normalne. W necie przeczytałam że skóra się naciąga ale boli nieziemsko zwłaszcza jak mały mnie kopnie w to miejsce

ufff u mnie narazie sielanka z m ,czasami jak jest dlugo dobrze to zastanawiam sie kiedy cos wyskoczy ale odpukac juz dawno sie nie klocilismy :)
ja wlasnie koncze prasowanie zeby zrzucic kalorie po obiadku, chociaz byl minimalny hehe

marta to by az tak bolalo?
bietka i anaber powiedzcie mi ciemnej jak mam ubraz mala na wyjscie ze szpitala? kurde taka ciemnota ze mnie ze szok :zawstydzona/y:
ale tak od poczatku tzn body z dlugim na to pajacyk czy co? i pozniej co rajtuzki , spioszki, kombinezon? przepraszam ze pytam ale sama nie wiem co mam jej uszykowac na to wyjscie

reklama
bobo zależy od pogody, przez pierwsze dwa tygodnie kazali mi Igora ubierać jedną warstwę więcej niż ja, czyli jak było 35 stopni jak wychodziliśmy ze szpitala to Igor miał długie śpiochy.
i tak przez 2 tyg, kaftanik z długim rękawem + spodenki i skarpetki na spacerach.
Po 2 tyg wszystko tak jak ja się ubierałam, tzn jedna warstwa, upał - to krótko, body i koniec

na wyjście jak Julcia będzie malutka to proponuję pajaca i kombinezon, ewentualnie pod pajaca body z krótkim... raktuzki to za wcześnie... najwygodniej pajace...
w szpitalu i tak każą Ci ubierać body z krótkim i na to pajac z długim a w domu podejrzewam że będziecie grzać więc ja bym zostawiałą Julcie w samym pajacu z długim
kurcze może niech wypowiedzą się dziewczyny które rodziły w zimie....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry