wiolka23
Fanka BB :)
Bobo-do przedszkola eszczw bo ona poszła jako 5 latek i stwierdziliśmy ze jest za mala do 1 klasy i zostawiliśmy ją jeszcze na rok w przedszkolu Marta-zażyj sobie nospe i magnez łyknij powinno ci troszke pomóc
Bietka-tych gości planowanych lubie ale tych zwalających nagle nie bardzo jeszcze ich córki dwie to sa żywioly w kwiatkach mi grzebaly powgniataly ciastka i paluszki w dywan a mnie zalewała krew bo dzieci lubie ale nie aż tak Nastka u nas wie że je sie przy stole a nie rękami z czekolady w firanki wyciera
a ja chodze później i flaki sobie przy sprzątaniu wyprówam nie wiem jak można dziecka nie nauczyć co mu wolno a co nie a te wszystko wyciągną nie ma dla nich świętości
Bietka-tych gości planowanych lubie ale tych zwalających nagle nie bardzo jeszcze ich córki dwie to sa żywioly w kwiatkach mi grzebaly powgniataly ciastka i paluszki w dywan a mnie zalewała krew bo dzieci lubie ale nie aż tak Nastka u nas wie że je sie przy stole a nie rękami z czekolady w firanki wyciera
a ja chodze później i flaki sobie przy sprzątaniu wyprówam nie wiem jak można dziecka nie nauczyć co mu wolno a co nie a te wszystko wyciągną nie ma dla nich świętości

a oni jak tak dalej będa robić to każdy ich za próg nie wpuści ja nie przepadam za ich odwiedzinami po prostu dzieci są dziećmi ale granic powinny znac przeciez ja tu mieszkam i sprzątam
Bobo-doradzą ci położne napewno będziesz musiala mała cieplo ubrać bo dziecko dużo szybciej traci cieplo niz dorosly zwłaszcza przez główke i stópki ja Nastusi długo w domu po kąpieli zakladałam czapeczke bawełnianą bo lysa byla zeby nie marzla pomimo że w domu było ciepło Aga-ale oddychniemy ja będe odsypiać