• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo-do przedszkola eszczw bo ona poszła jako 5 latek i stwierdziliśmy ze jest za mala do 1 klasy i zostawiliśmy ją jeszcze na rok w przedszkolu Marta-zażyj sobie nospe i magnez łyknij powinno ci troszke pomóc:tak: Bietka-tych gości planowanych lubie ale tych zwalających nagle nie bardzo jeszcze ich córki dwie to sa żywioly w kwiatkach mi grzebaly powgniataly ciastka i paluszki w dywan a mnie zalewała krew bo dzieci lubie ale nie aż tak Nastka u nas wie że je sie przy stole a nie rękami z czekolady w firanki wyciera:wściekła/y: a ja chodze później i flaki sobie przy sprzątaniu wyprówam nie wiem jak można dziecka nie nauczyć co mu wolno a co nie a te wszystko wyciągną nie ma dla nich świętości:no:

reklama
Bobo ponoć tak może nadwyrężyłam sobie coś czasami jak się zapomnę to się przeciągnę może od tego nie mam pojęcia :no:
Bietka mówiłam mu bo już kiedyś mnie tak bolało a on ze to normalne i że pod żadnym pozorem nie dotykać ani nie masować

nie umiem wam tego opisać przeskoczyła wam kiedyś żyłka w ręce albo w nodze to coś podobnego

Bobo ja ubiorę tak jak Bietka mówi zależy od pogody październik, grudzień w zeszłym roku był ciepły więc pajac i jakś kombinezon polarowy ja mam dresik z polaru.
Wioka biorę magnez 2x dziennie. A mojej siostrze kiedyś szwagierki córka wtarła czekoladę w dywan ten taki z długimi włosami to jak czyściła to ryczała

Ostatnia edycja:
Bobo wizytę mam na 19:30, zawsze się tak późno umawiam jak mamy usg żeby m ze mną poszedł a do późna pracuje:))

Wiola masz zdrowie do tych gości, ale od jutra odpoczywamy bo dzieciaki do szkoły i do przedszkola:))

Marta mnie też boli koło pępka ale to pewnie dlatego że kura się rozciąga, powiedz jak najbardziej ginowi jutro na wizycie, ale wydaje mi się że dopóki nie boli cię brzuch jak na okres to nie dzieję się nic niepokojącego, no ale ja się nie znam

bobo no dokładnie,
ja bym ubrała bawełaniane body z krótkim, na top pajac zwykły bawełniany, i tak pewnie będzie leżała w szpitalu + na to na wyjście grubszy pajaco-kombinezonik. NP. z polaru, jak pisałaś

marta pogadaj z ginem że się martwisz o te bóle...

marta a Ty na ktora masz wizyte?
wiolka i dobrze ze tak mala zostawiliscie w prrzedszkolu. jako 6 latek normalnie z rowiesnikami skonczy zerowke i pojdzie jako 7 latek do pierwszej klasy:) szkole masz daleko? jest przystosowana dla wozkow?
bietka i na ten z polarku pajac dopiero ten gruby zimowy pajac tak?

Aga no i on tak też mówi ale ufam mu bo wiem że to bobry lekarz
Bietka mówię za każdym razem ale jutro to go wypytam o wszystko
Bobo 18:30 jak będzie w miarę ciepło to ja ubiore pajaca normalnego a na to ten z polaru i już

powiem wam że przez całą ciąże nic mi nie było tak teraz denerwują mnie te bóle ciągle coś

Bobo ja mam córke z zimy i my jak wychodziliśmy ze szpitala to ubrałam jej body z długim rękawem, na to pajacyk i w kombinezon ale zimowy, do fotelika i na buzie pieluszka i całą ja przykryliśmy kocem ale to zależy wszystko od pogody

reklama
Bietka-ja też nie wybaczam a najbardziej denrwuje mnie jak te dzieci wszystko mi z szaf wyciągają a oni nie zwracają na to uwagi jak tak można:wściekła/y: :wściekła/y:Nastka wie ze jak idziemy w gości to trzeba sie zachować nie wolno jej wpakować całego talrzyka ciastek w samą siebie tak jak dzis te male zrobily wypluwac tych ciastk na stół i wgniatać je w podloge:dry: a oni jak tak dalej będa robić to każdy ich za próg nie wpuści ja nie przepadam za ich odwiedzinami po prostu dzieci są dziećmi ale granic powinny znac przeciez ja tu mieszkam i sprzątam:cool: Bobo-doradzą ci położne napewno będziesz musiala mała cieplo ubrać bo dziecko dużo szybciej traci cieplo niz dorosly zwłaszcza przez główke i stópki ja Nastusi długo w domu po kąpieli zakladałam czapeczke bawełnianą bo lysa byla zeby nie marzla pomimo że w domu było ciepło Aga-ale oddychniemy ja będe odsypiać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry