• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jedo ma dosyć dużą kolorystykę bobo
no ale takiego w kropki nie ma :)
ja mam kolor capuccino - jest super :)

marta no widzisz a ja znalazłam że x lander ma 31x73 cm

więc to jest 5 cm na szerokości i 7 cm na długości w porównaniu z moim

Marta ja kolejną @ mam około 9-10 listopad.
Bietka Igorek jeszcze długo nie będzie pukał do łazienki.A Ewelina dziękuję,już się uspokoiła,a teraz ma jakieś zaliczenia.

Dziewczynki ale mi syn średni ciśnienie na wieczór podniósł,tzn przez nauczycielkę.Otóż młody na lekcji matematyki napił się ze swojej butelki napoju.A ta wredna sucz kazała jemu tę butelczynę wyrzucić do kosza.Młody wystraszony posłusznie napój z butelką wyrzucił.Kuźwa wiem,że nie powinien pić na lekcji,ale mogła jemu ta cholera uwagę wpisać lub butelkę zabrać,a po lekcji oddać.Nie sram kasą by dziecku codziennie nową butelkę kupować.Ciekawe czy jakby ugryzł kawałek bułki,to czy też kazałaby jemu tą bułkę wyrzucić.Szlag mnie trafia,jutro idę robić siwy dym do szkoły.

bobo ja kupowałam w smyku - to u nas w Krak dość drogi sklep - ale miałam kupon rabatowy na 20%
w sumie wyszło nas 3 w 1 -1980 zł po rabacie 1599 zł czyli w sumie jakieś 1600 zł -
tak teraz patrzę na jedo ... no faktycznie mają mniejszy wybór kolorów niż tako

najgorsze jest to, że fotelik do samochodu jest do 9 kg a Igi ma już 8 kg i trzeba się rozglądać za nowym...

6 mamo
mogła mu kazać schować do plecaka... a nie wyrzucać. Dobrze że Ewelina się odnalazła... Imprezuje???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry